Drie bordsponsoren tekenen contract

18 januari 2019
de Webmaster

FIT Boys kan weer drie (nieuwe) sponsoren begroeten. Autoshop Wildeboer en Autobedrijf Autoexcellent Strijker hebben reclameborden met nieuwe bedrukking gekregen en tekenden een nieuw contract. Beide sponsoren hadden hun naam al verbonden aan FIT Boys en verlengend dit nu dus weer. FIT Boys is heel erg blij met het vertrouwen dat beide sponsoren hiermee uitspreken en hoopt op een prettige en vruchtbare samenwerking.

Van Sportmassage Doldersum was al bekend dat zij bordsponsor werden, alleen was het contract nog niet ondertekend. Nu dus wel en FIT Boys is ook erg blij met Sportmassage Doldersum als bordsponsor en ziet uit naar een goede en succevolle samenwerking.

De Sponsorcommissie kan inmiddels een indrukwekkende lijst overleggen van nieuwe (en bestaande) shirt-, bord-, bal- en prijssponsoren, in totaal nu 14!, die zij sinds juni 2018 hebben weten te contracteren. De namen op een rij:
Shirtsponsoren
Machinefabriek Van der Velde & Bierhof (FIT Boys 2)
Pizzeria Ristorante Piccola Roma (FIT Boys 3)
Klussenbedrijf Turkstra en Agrarische en Industriële Dienstverlening Sanders (FIT Boys 4)
AutoFirst Doornbos (FIT Boys JO19)
Hilberts Bloembollen (FIT Boys JO17)
Oosting makelaars (FIT Boys JO15)
Bordsponsoren
Autoshop Wildeboer
Autobedrijf Autoexcellent Strijker
Sportmassage Doldersum
TGH Van Triest
Zorggroep Drenthe
Gebr Middelveld
Bal- en Prijssponsor
Verkeersschool Harms
Bierbrouwer Eggens

FIT Boys bedankt al deze sponsoren voor het in FIT Boys gestelde vertrouwen. BEDANKT!

Overigens is de commissie nog steeds op zoek naar shirtsponsoren voor diverse elftallen. Heeft u belangstelling, laat dit dan weten aan de sponsorcommissie: sponsor@fitboys.nl