UPDATE Een hart onder de riem: Jan Postema

17 juni 2020
de Webmaster

Ik kreeg vandaag bericht van Jan Postema vanuit het UMCG in Groningen. Hij mag vandaag naar huis en zal thuis verder moeten aansterken. Hij is in het UMCG weer geopereerd (3 uur durende operatie) in verband met weer een ontsteking in zijn lichaam

Vanaf deze plaats wenst FIT Boys je heel veel sterkte, kracht en succes bij je herstel Jan! Kop der veur!

4 juni
Toen ik van scheidsrechterbaas Albert Gerding een berichtje kreeg over Jan Postema en ik het oude bericht over Jan opzocht, kwam ik in augustus 2019 uit. En hoewel Jan in 2019 ook veel in het ziekenhuis lag in verband met allerlei ontstekingen onder andere aan de darmen, is het ook in 2020 weer raak. Jan blijft maar kwakkelen met zijn gezondheid en hij is weer opgenomen in het ziekenhuis in Groningen en wederom geopereerd.

Vanaf deze plaats wens de FIT Boys-familie jou heel veel sterkte en een spoedig herstel toe Jan.

6 augustus 2019
Nadat voorzitter Johan Boer en scheidsrechters coördinator Albert Gerding zaterdag Jan nog bezocht hebben in het Ziekenhuis in Assen, werd Jan maandag ontslagen uit het ziekenhuis. Hij loopt nog wel met een drain en is er nog lang niet, maar mag nu weer thuis gaan aansterken. Zijn adres thuis is: De Vonderkampen 31, 9411 RA, Beilen. Kaartjes zijn als steun nog steeds welkom.

1 augustus 2019:
FIT Boys-familie. Jan kan alle steun gebruiken, hij heeft het heel erg zwaar en gaat door een diep dal. Laten we massaal vanuit de vereniging (en daarbuiten) een kaartje sturen naar Jan. Het adres is: WZA Assen, Afd. B2 kamer 2, Europaweg-Zuid 1, 9401 RK Assen.

Laten we met z’n allen Jan er door heen slepen. Steun hem!

30 juli 2019:
Helaas is Jan weer in het ziekenhuis opgenomen. Weer hebben infecties de kop op gestoken. Hij is in het Wilhelminaziekenhuis in Assen opgenomen. Vandaag (31 juli) zou Jan een scan krijgen om na te gaan waar de infecties vandaan komen. Zover is het niet gekomen. Hij is dinsdag (30 juli) nog geopereerd. We wensen Jan alle sterkte toe. We hopen dat er snel een einde komt aan deze lijdensweg voor Jan….

1 juli 2019:
Net bericht ontvangen van Jan. De operatie is goed gegaan. Jan is erg blij. Succes met het herstel Jan!

30 juni 2019:
Ik kreeg vanavond een berichtje van Jan Postema. Hij zal morgenmiddag 12:30 uur wederom geopereerd gaan worden in het Wilhelminaziekenhuis in Assen. Een gat in de darm heeft voor een infectie gezorgd in het lichaam en deze is naar de darmen gegroeid. Dubbel pech dus. Jan heeft 4 maanden een open wond gehad en nu is de wond en het gat in de darm kleiner geworden. Al met al een heel lang en zwaar traject dus voor Jan. Vanaf deze plek heel veel succes en sterkte Jan!

21 maart 2019:
Jan Postema, sinds enkele jaren enthousiaste en gewaardeerde scheidsrechter bij onze club heeft het moeilijk momenteel. Sinds enkele weken is hij opgenomen in diverse ziekenhuizen. Jan heeft in het verleden al veel ellende meegemaakt voor wat betreft zijn gezondheid en heeft in de loop der jaren menig ziekenhuis van binnen gezien. Na deze vervelende periode is hij, als oud KNVB scheidsrechter, bij ons gaan fluiten en hij had er plezier in. Nu is het sinds enkele weken weer “raak”, ontstekingen als gevolg van eerdere operaties spelen hem parten. Een nieuwe operatie kon helaas niet uitblijven en na deze operatie wil het herstel maar niet vlotten. Enkele dagen van zeer hoge koorts volgden, gelukkig is de koorts gezakt. De verwachting is dan Jan nog wel een tijdje in het ziekenhuis moet blijven.

Jan verblijft in het WZ Assen. Europaweg-Zuid 1, 9401 RK Assen. Afd. B2 kamer 11. Een kaartje: kleine moeite, groot plezier!!