Update: Een hart onder de riem voor Jan

1 juli 2019
de Webmaster

1 juli:
Net bericht ontvangen van Jan. De operatie is goed gegaan. Jan is erg blij. Succes met het herstel Jan!

30 juni:
Ik kreeg vanavond een berichtje van Jan Postema. Hij zal morgenmiddag 12:30 uur wederom geopereerd gaan worden in het Wilhelminaziekenhuis in Assen. Een gat in de darm heeft voor een infectie gezorgd in het lichaam en deze is naar de darmen gegroeid. Dubbel pech dus. Jan heeft 4 maanden een open wond gehad en nu is de wond en het gat in de darm kleiner geworden. Al met al een heel lang en zwaar traject dus voor Jan. Vanaf deze plek heel veel succes en sterkte Jan!

21 maart:
Jan Postema, sinds enkele jaren enthousiaste en gewaardeerde scheidsrechter bij onze club heeft het moeilijk momenteel. Sinds enkele weken is hij opgenomen in diverse ziekenhuizen. Jan heeft in het verleden al veel ellende meegemaakt voor wat betreft zijn gezondheid en heeft in de loop der jaren menig ziekenhuis van binnen gezien. Na deze vervelende periode is hij, als oud KNVB scheidsrechter, bij ons gaan fluiten en hij had er plezier in. Nu is het sinds enkele weken weer “raak”, ontstekingen als gevolg van eerdere operaties spelen hem parten. Een nieuwe operatie kon helaas niet uitblijven en na deze operatie wil het herstel maar niet vlotten. Enkele dagen van zeer hoge koorts volgden, gelukkig is de koorts gezakt. De verwachting is dan Jan nog wel een tijdje in het ziekenhuis moet blijven.

Jan verblijft in het WZ Assen. Europaweg-Zuid 1, 9401 RK Assen. Afd. B2 kamer 11. Een kaartje: kleine moeite, groot plezier!!