Een hart onder de riem voor Roy

9 maart 2019
de Webmaster

In goede en in slechte tijden, in voor en tegenspoed ben je lid van FIT Boys en steunen wij elkaar als iemand dat nodig heeft. En op dit moment is er één FIT Boys-lid die zeker een hart onder de riem nodig heeft.

Roy Woltinge
Roy Woltinge, aanvoerder van de JO15-1 en groot voetbaltalent, kreeg eind januari te horen dat hij leidt aan een ernstige vorm van beenmergfalen (Op Google vind je meer informatie). Dat heeft nogal impact op Roy en zijn gezin, Pa Harald & Ma Anja en broertje Onno en zus Emy. Op maandag 28 januari heeft het gezin Woltinge bloed laten testen om uit te zoeken of zij als donor kunnen fungeren. De uitslag is er en helaas is er géén goede match, dus niemand uit het gezin kan als donor fungeren. De Donorbank gaat nu op zoek naar een geschikte donor.

Eind van de maand februari heeft Roy zijn tweede beenmergpunctie en hopelijk is er dan ook iets bekend over een donor. Dat er een beenmergtransplantatie komt is zeker. Er gebeurt helemaal niks in zijn beenmerg. Dat zal betekenen dat Roy acht weken in Leiden in het Ziekenhuis moet liggen met in de eerste week chemo om alles plat te leggen. En dan de transplantatie en hopen dat zijn lichaam alles accepteert. Kortom, Roy heeft nog een hele lange en spannende weg te gaan. In overleg met Pa en Ma heeft FIT Boys dit stuk geplaatst zodat iedereen weet wat er met Roy aan de hand is. Wel zo duidelijk.

Daarom een hart onder de riem voor Roy! Iedereen bij FIT Boys wenst jou en je familie heel veel sterkte toe. We duimen voor je!