Update: Een hart onder de riem voor Tineke

2 juni 2019
de Webmaster

Van de familie Haurissa ontvingen wij weer een update. Tineke wil iedereen bedanken voor de kaartjes en alle andere vormen van medeleven. Dat heeft haar heel erg goed gedaan. Ze heeft het zwaarste gedeelte van behandeling achter de rug. Nu een aantal weken rust en daarna volgt de uitslag wat dit gedeelte van de behandeling heeft gedaan.

Namens FIT Boys wensen wij jou Tineke en de familie/vrienden heel veel succes en sterkte toe!

Bericht 9 maart:
In goede en in slechte tijden, in voor en tegenspoed ben je lid van FIT Boys en steunen wij elkaar als iemand dat nodig heeft. En op dit moment is er één FIT Boys-lid die zeker een hart onder de riem nodig heeft.

Tineke Haurissa
Tineke is al jaren lang verenigingslid bij FIT Boys in allerlei vrijwiligersfuncties. Op dit moment onder andere bij de Vrienden van FIT Boys. Een FIT Boys-topper dus. Twee weken geleden is bij Tineke een hersentumor geconstateerd. Deze tumor wordt binnenkort operatief verwijderd en op kweek gezet. Ze voelt zich op dit moment goed en ze wil de mensen van club bedanken die hun steun betuiging hebben geuit. In overleg met de familie hebben we dit korte bericht geplaatst, zodat iedereen binnen de club weet wat er aan de hand is.

Daarom een hart onder de riem voor Tineke! Iedereen bij FIT Boys wenst jou en je familie heel veel sterkte toe. We duimen voor je!