En de winnaar is…. Koekoek Move!

22 december 2022
de Webmaster

Woensdagavond kwam de inloop nog wat traag op gang, maar rond de klok van 20:15 uur zat de kantine afgeladen vol. Er waren geen vrije stoelen meer en maar liefst 14 teams van tussen de 3 en 8 deelnemers waren aanwezig voor de FIT Boys Hartfunctie Bijscholing Pubquiz 2022. Van even weggeweest in verband met de corona-jaren, maar weer opgepakt door Johan Koster (tevens sponsor), Berjon Groenink en Maurits Beuling.

De quizmasters namen de aanwezigen mee langs de rondes ‘WK 2022’, ‘Beilen’, een fotoronde en ‘Van alles wat’ (algemene kennis). De deelnemende teams konden een joker inzetten bij een ronde waar ze veel van dachten te weten. De strijd barste los en de spanning was te voelen. Fanatiek werden per ronde de vragen beantwoord en aan de diverse tafels werd heel wat gediscussieerd over wat nu het goede antwoord zou moeten zijn. Na 4 rondes werden de punten geteld en was een een poedel- en een hoofdprijs. het team ‘Verwaijen +1’ ging met de poedelprijs aan de haal. Team ‘Koekoek Move’ won de hoofdprijs. Al met al een hele gezellige avond die na de laatste ronde nog wel even doorging.

Speciale dank deze avond aan alle deelnemers, maar zeker ook aan barman Wim Visser en barvrouw Ria de Vries en keukenprinsessen Dominique en Marianne Verwaijen! Petje op!

De eerst komende activiteiten zijn 27 december Protos Weering Zaalvoetbal in de Drenthehal (18:00 uur), 29 december Mixtoernooi Drenthehal (hele dag, voor iedereen) en 7 januari ‘Ik hou van Hollan-quiz’ (15:00 uur) en aansluitend de nieuwjaarsreceptie (17:00 uur).

Fijne feestdagen en tot 27 en/of 29 december en/of 7 januari!