“En toen was er licht!”

6 oktober 2018
de Webmaster

Vanavond stond ik met onze voorzitter Johan Boer langs het kunstgrasveld te kijken naar de trainingen op deze super strakke en wel heel erg goed verlichte (kunst)grasmat. “Wat heb je de titel van het stuk op de website over de nieuwe verlichting mooi gekozen. Bewust.” “Ja en nee. Dat de titel een dubbele lading had besefte ik mij wel. Ik twijfelde of ik er iets over moest zeggen.” antwoordde ik, “Ik keek op de vv Beilen-website en zag dat zij dezelfde titel hadden gekozen. Uiteraard niet bewust.” Grappig dat de ‘C’ in onze vereniging zo maar even terugkomt in de titel van een stuk over kunstlicht. Ik zal je niet vermoeien met de passage uit het scheppingsverhaal dat in Genesis staat geschreven, maar mooi is de titel wel: “En toen was er licht!”

Hoewel het kunstgrasveld (veld 4) al enige tijd klaar was en ook al regelmatig gebruikt werd voor trainingen en wedstrijden, ontbrak er nog één belangrijk ding: Licht. De levering van de ledverlichting vanuit Eindhoven (Philips) had enige vertraging opgelopen, maar vorige week werd de verlichting dan eindelijk geplaatst.

En maandag 8 oktober kon er dus volledig volgens het trainingsschema getraind worden. De dames van ST Beilen/FIT Boys VR3 en FIT Boys JO19 trainden na de jongste jeugd en toen was er licht. En daarna was het de beurt aan FIT Boys 1 en 2, ook in het volle licht.

B & A productions heeft al vele mooie (lucht)foto’s gemaakt van de renovatie van het sportpark. Dit filmpje kregen we van Bert Abbing in de mailbox. Geintje!

https://www.youtube.com/watch?v=PawJb6W3VzM&feature=youtu.be