Er is een tijd van komen……

30 juni 2020
de Webmaster

FIT Boys-vrienden,

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. En voor mij als beheerder van de website en de social media van FIT Boys is het nu de tijd om te gaan. En dat na 22 jaar de FIT Boys-website met heel veel plezier, passie en inzet te hebben bijgehouden voor jullie!

De één zal juichend op de banken staan. Eindelijk af van dat bombardement aan berichten. Geen discussies meer over de inhoud van de stukken. Geen ‘Rise and Shine’ meer op zaterdag.

De ander zal een traantje wegpinken. Wat moet er worden van onze website en social media, die altijd zo up to date was? En hoe worden we nu op de hoogte gehouden van alles wat reilt en zeilt binnen de vereniging? En wie maakt de foto’s tijdens de wedstrijden op zaterdag en schrijft de verslagen?

FIT Boys zal het zonder mij moeten doen, maar zoals ze dan altijd zo mooi zeggen: Niemand is onmisbaar!

Marten Oldersma zal de ‘content’ van de website gaan verzorgen. En de Social Media (Facebook, Twitter en Instagram) zullen door Nikki Dekker en Sander vd Woud worden bijgehouden. Maar zij zijn daarbij wel afhankelijk van jullie allemaal. Bestuur, commissies, teams, spelers: lever over alles waar je mee bezig bent, wat je gaat organiseren en van de wedstrijden die je gespeeld hebt een verslag aan bij Marten, Nikki en Sander en zij zullen het plaatsen. En heb je mooie foto’s van wedstrijd of evenementen, mail ze naar hen. Heel veel succes alle drie!

En wat ga ik met al die vrije tijd doen? Ik blijf 1e elftalleider. Teammanager mag ik niet zeggen, want het stelt volgens sommigen niet zo veel voor (Laat Martin ‘de opperherder’ Datema het niet horen). Ik zal het programmaboekje voor de wedstrijd van het 1e ook blijven maken op zaterdag. En ik blijf voetballen bij de 7×7 45+1. Jullie zijn dus niet helemaal van me af. En daarnaast ga ik aan de studie, 8 maanden lang studeren om mijn huidige werk beter te kunnen doen en wellicht nog door te groeien binnen mijn afdeling. Een grote uitdaging, leren op je 50ste. Maar, je bent nooit te oud om te leren.

Een oproep: Geef Marten, Nikki en Sander wel de kans het te doen op hun eigen manier. Ik heb er alle vertrouwen in dat het helemaal goed komt. Steun ze met input en mooie foto’s over alles wat er gebeurd binnen onze mooie en super gezellige vereniging. Dan zorgen we samen voor een website en social media die up to date is en blijft. Heb je input, mail het aan: webmaster@fitboys.nl

Voor nu een goeie zomerstop in goede gezondheid en vanaf 1 augustus ben ik als ‘Teammanager’ FIT Boys 1 weer te vinden op Sportpark Noord-West.

Wees gegroet!

Maurits