Er wordt hard gewerkt op Sportpark Noord-West

4 januari 2020
de Webmaster

Voor de meesten is het winterstop en wordt er genoten van de feestdagen met familie en vrienden en lekker niks doen. Maar dat geldt niet voor de mannen op Sportpark Noord-West die onderhoudswerk aan de douches in de kleedkamers doen en het ballenhok van FIT Boys compleet verbouwen.

Op dit moment worden in kleedkamer 1, 8 en 13 de douches vervangen en de komende periode zijn deze douches buiten gebruik. Na deze ronde volgt kleedkamer 11. Dus even rekening mee houden tijdens de trainingen en wedstrijden.

Het ballenhok van FIT Boys krijgt een complete metamorfose. Allen ballenkasten zijn er uitgehaald en kleinere kastjes zijn op hoogte teruggeplaatst. Straks zal het ballenhok gevuld zijn met ballenkarren die eenvoudig van en naar het trainingsveld kunnen worden gereden. Dit idee vloeit voort uit de samenwerking tussen de materiaalman van vv Beilen en cvv FIT Boys, Jan Stevens en Erwin Zomer. Beilen had deze ballenkarren al en Jan vertelde aan Erwin de voordelen van het gebruik van deze karren (o.a. langere levensduur van de dure ballen). Toen was Erwin en FIT Boys ook om en dus zal er na de winterstop gewerkt worden met ballenkarren.

Als laatste nog even de complimenten aan een paar harde werkers die hun vrije zaterdag opofferden voor de club en het sportpark. Bedankt Peter, Berjon, Erwin en Sander! Jullie zijn toppers!