Familiegevoel en Abraham in kantine FIT Boys

23 februari 2017
de Webmaster

Woensdagavond werd er ondanks de voorjaarsvakantie fanatiek getraind.¬†Diverse jeugdteams trainden eerst en daarna was het de beurt aan de senioren en de JO19 en MO17. FIT Boys 1 trainde apart, FIT Boys 2 trainde samen met de JO19, De ST Beilen/FIT Boys VR1 en VR2 trainde samen met MO17 en het 3e en 4e trainden samen met de 7×7. Het paste allemaal prima op de velden 6 en 7.

Mits de weergoden FIT Boys goed gezind zijn, hebben FIT Boys 1 en 3 en ST Beilen/FIT Boys VR1 en V2 belangrijke competitiewedstrijden en zijn er 11 jeugdwedstrijden waarvan 3 thuis.

Na afloop in de kantine ontstond het typische FIT Boys familiegevoel, met name achter de bar. Moeder Willy Boom stond samen met zoon Renaldo¬†achter de bar en voorzag iedereen van een drankje. Er kwam ook taart op tafel. Leider/ad interim trainer Jan Mensing trakteerde de aanwezige dames op gebak in verband met zijn 50ste verjaardag. Gefeliciteerd Jan ‘Abraham’ Mensing!

Willy reageerde als volgt op de foto:
“Niet alleen kantinedienst draaien geeft je het ultieme familiegevoel, ook uit ander vrijwilligers werk binnen de club valt veel voldoening te halen!! Als vrijwilliger je steentje bijdragen houdt bovendien de club gezond, veel clubs staat het water aan de lippen, laten wij met z’n allen zorgen door onze inzet het niet zover te laten komen.
De velden onder water is al meer dan ons lief is en aan dat probleem wordt nu hard gewerkt (ook door vrijwilligers?). Help mee de club te ondersteunen, er zijn nog vrijwilligers nodig voor uiteenlopende functies en het hoeft niet altijd veel tijd te kosten. Doe eens gek, meld je aan bij de club, laat wat positiefs horen, niet alleen langs de lijn.”