FC Groningen on Tour onder zomerse omstandigheden

30 mei 2020
de Webmaster

Zaterdagochtend stroomde sportpark Noord-West vol met heel veel enthousiaste maar toch wel zenuwachtige spelertjes tot en met 12 jaar. Sommigen hadden er niet van kunnen slapen. Je traint ook niet elke dag onder leiding van professionele trainers. Het was de dag van FC Groningen on Tour in Beilen. Onder een heerlijk zomers zonnetje werden alle spelers even flink aan het werk gezet. De kopjes stonden nog wat gespannen, maar er werd ook al flink genoten. Wat een plezier zo op ons mooie Sportpark Noord-West, met dank aan FC Groningen, buurman vv Beilen en Stichting Sportpark Noord-West. Bedankt!

En er waren maar liefst ruim 70 kinderen die meededen verdeeld over 7 groepen. En de deelnemers kwamen van diverse clubs uit de gemeente Midden-Drenthe. ’s Morgens werd er getraind op de omschakeling van verdediging naar aanval en de omschakeling van aanval naar verdediging. ’s Middags deden de 7 groepen een circuit met allerlei aandachtspunten. Al met al een hele leerzame maar zeker ook een gezellige dag voor alle spelers maar ook voor de trainers. De trainers roemden het sportpark. Zo’n prachtig, praktisch en mooi gelegen sportpark treffen zij zelden aan. Daar zijn de Stichting en de bespelers dan ook maar wat trots op.

De foto’s zijn gemaakt door Maurits Beuling (Pers & PR cvv FIT Boys). De gezichten zijn geblurd, behalve die van de FIT Boys-spelers want die hebben expliciet toestemming gegeven om beeldmateriaal te gebruiken. Originele foto’s zijn op te vragen via webmaster@fitboys.nl.