FC Groningen Voetbalkamp op sportpark Noord-West!

10 juni 2022
de Webmaster

In de zomervakantie organiseert FC Groningen de dertiende editie van het FC Groningen Voetbalkamp! In juli komt de Trots van het Noorden naar Beilen en kunnen kinderen tot en met veertien jaar oud trainen als een prof. Vier dagen lang voetballen, beter worden en plezier maken onder leiding van echte FC-trainers: dát is het FC Groningen Voetbalkamp!

FC Groningen organiseert in totaal acht kampen in zes weken zomervakantie. Omdat de club zoveel mogelijk kinderen de kans wil geven om mee te doen, slaat de FC zijn kamp bij verschillende verenigingen in het achterland op. En één daarvan is dus vv Beilen en Fitboys Van 26 juli tot en met 29 juli(elke dag van 09:30 tot 15:30 uur vindt het FC Groningen Voetbalkamp plaats in Beilen.

Tijdens deze prachtige voetbalweek kunnen kinderen trainen als een echte FC Groningen-prof, aan de hand van methodes die ook binnen de Opleiding worden gebruikt. Onder leiding van gediplomeerde en gemotiveerde FC-trainers kunnen spelers zich ontwikkelen aan de hand van persoonlijke doelen, leren ze over een gezonde leefstijl en behalve voetbal staan er nog een hele hoop andere leuke activiteiten op het programma. Denk aan de Spelersmiddag, fungames en het eindtoernooi.

De deelnemers die het vierdaagse programma afwerken ontvangen een uniek en exclusief tenue met eigen naam en worden zij gefotografeerd door een professionele fotograaf. Maar het allerbelangrijkste is: het FC Groningen Voetbalkamp wordt gegarandeerd de leukste week van de zomervakantie!

Aanmelden voor het FC Groningen Voetbalkamp kan via https://www.fcgroningen.nl/voetbalkamp

Het aantal deelnemers loopt flink op, dus wees er snel bij!