Feestavond Vrijwilligers en Vrienden groot succes!

29 april 2017
de Webmaster

Zaterdagmiddag/-avond ging het feest van FIT Boys 1 na de overwinning op Borger zo over in de Feestavond voor alle bijna 200 vrijwilligers en de Vrienden van FIT Boys. Je kunt ‘Bedankt’ zeggen als vereniging richting je vrijwilligers en Vrienden, maar FIT Boys kiest er daarnaast voor om één keer per jaar de Vrijwilligers en de Vrienden eens lekker in de watten te leggen op de Feestavond.

De avond startte met een stamppotbuffet, zodat iedereen een goede bodem kon leggen voor de rest van de avond. Daarna splitsten de vele bezoekers van de Feestavond zich op in 9 groepen en kon er op het sportpark en in de kleedkamers diverse spellen gedaan worden. Alles ging op tijd en de ploeg die alle spellen in de minste tijd zou afleggen had gewonnen. Zo moesten de dames en heren onder andere Stropdasschieten, Klompvoetballen, Overkoppen in de basket, Puzzelen en Voetkegelen. Er werd fanatiek gestreden en hilarische momenten wisselden zich af met memorabele momenten (zie filmpje). Na het tellen van alle tijden werden de winnaars bekend gemaakt. Wat volgde was een hele gezellige avond, met later op de avond muziek van DJ Mark. Speciale dank gaat uit naar barmannen Johan, Albert en Marcel die, door ziekte/afwezigheid van de overige bestuursleden, de hele avond iedereen van een drankje voorzagen. TOP! En ook een groot compliment voor de Activiteitencommissie die wederom een hele leuke avond in elkaar had gedraaid. PETJE OP!

Het is een cliché maar o zo waar. FIT Boys kan niet zonder Vrijwilligers en Vrienden. Het zijn de kurken waar FIT Boys op drijft. daarom: BEDANKT!