FIT Boys 1 & 2 werken trainingsdag af

12 augustus 2023
de Webmaster

Na het 1e trainingsblok, de 3 weken trainen in juli, startte op 12 augustus het 2e trainingsblok in de voorbereiding op het seizoen 2023-2024. En de 1e en 2e selectie had een trainingsdag op Sportpark Noord-West.

Het 1e blok werd onder regenachtige omstandigheden afgewerkt. De trainers Tim Seubring en Niek Boerhof namen de 21 spelers onder handen.

Na de 1e blok was er een lunch mede bereid door chefkok Martin Datema. Soep en broodjes en de heren hadden nog even pauze.

In het 2e blok werd de piepjestest gedaan om de conditie van de spelers te testen. Deze test zal later in de voorbereiding nogmaals gedaan worden.

Na het 2e blok nam Tim Seubring in de FIT Boys-kantine het woord en lichte zijn bedoelingen, diverse afspraken en doelstellingen toe. Ook werden er nog enkele vragen beantwoord.

Daarna was het tijd voor de BBQ en (bijna) alle stafleden en de aanwezige spelers genoten van een natje en een droogje en het mooie weer. Een prima start van het nieuwe seizoen voor de 1e en 2e selectie. Maandagavond wordt er weer getraind en woensdag 16 augustus speelt FIT Boys 1 de eerste oefenwedstrijd om 19:30 uur thuis op Sportpark Noord-West tegen Tiendeveen 1.