FIT Boys 35+ team maakt vliegende start

24 februari 2015
de Webmaster

Op de foto staand v.l.n.r. Hans Leegstra, Remco Oort, Erik Weurding, Bert Oosterhof, Arjan Schepel en Hein Hepping. Zittend v.l.n.r. Johannes de Boer, Frans van Kesteren, Berjon Groenink, Ronald Nijwening en Gerard Schans.

Naast jeugd- en seniorenvoetbal, jongens-/mannen- en meisjes-/damesvoetbal en veld- en zaalvoetbal heeft FIT Boys dit seizoen een nieuwe discipline aan ‘de menukaart’ toegevoegd. Het 35+ 7 tegen 7 voetbal. Initiatiefnemer is Johannes de Boer die dit seizoen afscheid heeft genomen van het reguliere zaterdagvoetbal. Hij wist met de nodige inspanning 11 spelers bij elkaar te krijgen en een leider, Gabor Stolp. En dit team bleek een succesformule. Op 24 oktober stond Johannes met een fles champagne in zijn hand en vierde hij samen met het 35+ team het kampioenschap. Maar dat ging niet vanzelf, in SGO en VKW trof FIT Boys 2 sterke teams en de ploegen waren behoorlijk aan elkaar gewaagd. Vele wedstrijden eindigden gelijk, maar FIT Boys wist ook 3 keer te winnen en verzamelde zo 13 punten, 3 meer dan nummer 2 VKW en 6 meer dan SGO. En dan ben je kampioen.

Dit jaar start het FIT Boys 35+ team in de voorjaarscompetitie en de indeling zal binnenkort bekend worden. Het team speelt op vrijdagavond één keer in de drie/vier weken een toernooitje tegen 2-3 ploegen en elke wedstrijd duurt 20 minuten.

Wil jij eigenlijk best graag weer voetballen maar niet de zaterdag of zondag hier aan kwijt zijn? Wil je niet in de zaal maar op echt/kunst gras spelen? Wil je alleen leeftijdsgenoten treffen op een half veld en lekker een balletje trappen? Kom dan mee voetballen in het FIT Boys 35+ 7 tegen 7 team! Er is zeker nog plek voor jou en bij voldoende animo kunnen we misschien volgend seizoen met 2 teams de wei in. Er is ook een 45+ competitie, dus ben je 45+ dan kun je ook zeker meedoen! Neem vrijblijvend contact op met de ledenadministrateur van FIT Boys: ledenadministratie@fitboys.nl