FIT Boys 70 jaar, terugblik (6)

23 juli 2023
de Webmaster

Het is nog 32 dagen tot het 70 jarige bestaan van FIT Boys. Opgericht op 24 augustus 1953, met als voorloper DOS opgericht in 1923. In de komende ruim 4 weken blikken we vooruit op het 70 jarige bestaan met een terugblik op onze historie. En die is rijk en zeer goedgevuld.

In de 6e terugblik van tien blikken we terug op 28 augustus 2015. Met vereende krachten werd toen de FIT Boys-kantine verbouwd en in augustus volgde de officiële opening.

Knap staaltje vrijwilligerswerk, heropening kantine

Topdrukte op Sportpark Noord-West afgelopen zomermaanden. Er is een prestatie geleverd door een groep vrijwilligers waar we ontzettend trots op zijn. Het was een enorme klus de twintig jaar oude kantine een opfrisbeurt te geven. Zo werd de vloer aangepakt, een nieuwe bar geplaatst en de elektrische installatie aangepakt. Investeren in gezelligheid dat is wat we willen bij FIT Boys in Beilen. Van klein tot groot kan nu heerlijk genieten na gedane inspanning. Zelfs kunstgras op de vloer in de jeugdhoek ontbreek niet, de jeugdhoek heeft een eigen ‘stadion’ en speelplaats.

Deze metamorfose is alleen realiseerbaar als je het samen aanpakt en de begroting in de gaten houdt. Naast de reservering in de begroting voor groot onderhoud zijn er diverse acties om de investeringen te bekostigen. Ook het Rabofonds en het Wildervankfonds gaven financiële middelen en we verwachten nog meer steun te krijgen van onder andere de gemeente. Ook Multimate Padding heeft meegewerkt door de materialen te leveren. De klus is volledig geklaard met vrijwilligers vanuit FIT Boys. Er zit gelukkig heel veel kwaliteit binnen de club zowel op het veld als ook bij deze klus. Een groot compliment voor de verbouwcommissie en al deze vrijwilligers is zeker op zijn plaats. FIT Boys is een vereniging waar men graag komt om samen te sporten. Nu is de kantine een fantastische plaats om ook samen even te genieten met een hapje en een drankje op een prachtig natuurlijk gelegen sportpark. Maar ook tal van andere activiteiten kunnen nu in een werkelijk prachtige kantine worden gerealiseerd, zoals bijvoorbeeld de klaverjasavonden.

Maar nu is het zover, op zaterdag 29 augustus rond 19.00 uur zal wethouder Bent de heropening verrichten tijdens het openingsfeest waar iedereen voor uitgenodigd is.