FIT Boys 7×7 45+1 bezoekt sponsor Palas

25 februari 2023
de Webmaster

Al sinds 2 november 2016 is Restaurant Palas in Beilen sponsor van het 7×7 45+1 team van FIT Boys. Begin 2020 werd het sponsorcontract weer opengebroken en plakten beide partijen er nog 4 jaar aan vast. Gisteravond deed eigenaar Ferat de toezegging: “Zolang jullie blijven voetballen, blijf ik jullie sponsoren.” De bezoekjes aan Palas staan dus voor de komende seizoenen vast.

Zo ook dus deze vrijdagavond. In het sponsorcontract staat opgenomen dat het team minimaal 1 maal per seizoen met het hele team komt eten bij de sponsor. En dus waren 21 van de 23 selectiespelers/stafleden aanwezig om onder het genot van een drankje te genieten van de overheerlijke gerechten die Ferat en zijn personeel hadden bereid en opdienden. Het werd een hele gezellige avond tot in de late uurtjes. Sponsor Ferat werd door speler Carl Drenth nog even in het zonnetje gezet met enkele Ierse versnaperingen/drankjes, omdat het team in oktober 2022 in Dublin een teamweekend had gevierd.

Al met al wederom een zeer geslaagde en gezellige avond. Speciale dank gaat uit naar het personeel van Palas die ons uitstekend heeft verzorgd en zorgde dat de glazen gevuld bleven. Petje op!

3 maart speelt FIT Boys 7×7 45+1 een toernooi in Witteveen en bij het team zullen ook twee spelers van onze goede buur vv Beilen 45+ aansluiten. 10 maart start de competitie thuis in Beilen op Sportpark Noord-West. In deze voorjaarscompetitie komt de ploeg SV Hoogersmilde, Borger, Gasselternijveen en LEO Loon tegen.