FIT Boys 7×7 45+1 speelt golf

1 juli 2023
de Webmaster

Op uitnodiging van oud-ploeggenoten Aard Zuring en André vd Bos, beide fervent golfers, reisde een groot deel van FIT Boys 7×7 45+1 zaterdagmiddag af naar Ees om daar de Country Golf Club te bezoeken. Na een kop koffie met voor sommigen appelgebak en een korte uitleg ging de groep eerst oefenen op de drivingrange. Je kon de talenten er al uitpikken, Jan Lindemulder begon al les te geven aan zijn vriendin. Na 45 minuten was de groep wel klaar voor het echte werk, De groepen werden verdeeld en er werden 9 holes gespeeld. JB de Boer werd uiteindelijk de winnaar met 39 slagen (gemiddelde 4,3 op een 3 Par baan). Sommigen hadden de lange slag prima in de armen, maar het putten was vaak een uitdaging. Andere hadden een flinke afwijking en het was dus regelmatig golfballen zoeken.

Na afloop werd er onder het genot van een drankje geavaleerd en werd de winnaar bekend gemaakt. Aard en André werden bedankt voor hun uitnodiging en uitleg en Wim Stevens voor het organiseren. Daarna reisde een deel van het gezelschap nog naar sponsor Restaurant Palas voor een overheerlijke maaltijd.

Een mooie afsluitende activiteit dit seizoen voor FIT Boys 7×7 45+1, die na dit seizoen uit elkaar zal vallen. Er staat nog één activiteit op stapel. In september zullen zo’n 15 spelers afreizen naar Berlijn voor een cultureel weekend.

Iedereen een fijne zomerstop gewenst namens FIT Boys 7×7 45+1!