FIT Boys begroet 2 (nieuwe) sponsors

8 augustus 2018
de Webmaster

Machinefabriek Van der Velde & Boerhof
Machinefabriek Van der Velde & Boerhof heeft al meer dan 25 jaar ervaring met mechanische bewerkingen. Hun geavanceerde machinepark is volledig up-to-date en kan vele materiaalsoorten verwerken. Met die machines maken hun ervaren en gekwalificeerde medewerkers hoogwaardige fijnmechanische producten. Hoge kwaliteitseisen en leverbetrouwbaarheid vinden ze ontzettend belangrijk. Om daaraan te kunnen blijven voldoen investeren ze voortdurend in nieuwe machines zoals bijvoorbeeld CNC draai- en freesbanken.

En sinds enkele jaren is Machinefabriek Van der Velde & Boerhof trotse sponsor van FIT Boys 2. En dit beviel zo goed, dat de FIT Boys Sponsorcommissie en Fedde Boerhof van de machinefabriek verlenging overeen kwamen. Vandaag werd het nieuwe contract getekend en FIT Boys is daarmee heel erg blij. Bedankt, Machinefabriek Van der Velde & Boerhof! We hopen op nog zo’n vruchtbare samenwerking als de afgelopen 4 jaar.

TGH Van Triest
Ook nieuw is bordsponsor TGH Van Triest. TGH van Triest is een succesvolle en snelgroeiende technische groothandel in elektrotechnische materialen. Als vooruitstrevende onderneming met uitstekende kennis van de markt leveren zij aan installateurs, industrie en zelfinstallerende bedrijven met een breed pakket A-merken in Elektrotechniek, Telematica, Beveiliging en Lichttechniek. In samenwerking met gerenommeerde fabrikanten richten zij zich op totaaloplossingen.

Met TGH kwam de FIT Boys sponsorcommissie ook tot overeenstemming over bordsponsoring langs het hoofdveld. Ook hier werd het contact vandaag ondertekend en ook daar is FIT Boys heel erg blij mee. Bedankt, TGH Van Triest. We zien uit naar een succesvolle en vruchtbare samenwerking.

En zo timmert de FIT Boys Sponsorcommissie prima aan de weg. Complimenten!