FIT Boys Bengels al weer in training

7 maart 2015
de Webmaster

Zaterdagochtend konden Bengels-trainers Bert Oosterhof en Erik Weurding een grote groep jong talent begroeten op Sportpark Noord-West. Jongens en meisjes van 4 en 5 jaar zijn officieel nog niet speelgerechtigd om bij de KNVB wedstrijden te voetballen, maar kunnen wel bij de Bengels van Fit Boys terecht om leuke en gerichte trainingen te volgen welke passen binnen deze leeftijdscategorie. De beginnende kneepjes van het voetbalspel wordt stap voor stap bijgebracht. Niet alleen spelenderwijs leren omgaan met de bal, maar ook goed omgaan met elkaar zoals dat in een teamsport hoort. Respect voor elkaar en de tegenstander! Maar plezier daar is waar alles mee begint!

En dat hadden de jongens en meisjes deze ochtend in een heerlijk lentezonnetje. En dat trainen bij de Bengels een goede basis geeft bewees FIT Boys F5 dit zaalseizoen. De mannen van FIT Boys 5 waren de vorige lichting Bengels en werden in Wijster zaalkampioen. En wie weet spelen deze twee lichtingen Bengels in de toekomst in FIT Boys 1 of……

Wil je meer informatie, mail dan naar: bengels@fitboys.nl

Kom gerust een keer kijken/meedoen en neem je vriendje(s) of vriendinnetje(s) maar mee!!! Ben je 6 jaar en wil je ook graag kennis maken met het voetbal, kom dan ook gerust meetrainen met de Bengels!