FIT Boys Bengels (JO7) en JO8 (4 – 8 jaar)

24 juli 2017
de Webmaster

In de zomerstop wordt er op de FIT Boys-website regelmatig een leeftijdscategorie/discipline uitgelicht en dat zijn er bij FIT Boys nog al wat: Pupillen (JO9 t/m JO13 (8 – 12 jaar), Junioren (JO15 t/m JO19 (13 – 18 jaar)), Senioren (vrouwen en mannen), 7×7 (vrouwen en mannen) en zaal (mannen). Deze keer de Bengels (JO7) en JO8 (4 – 8 jaar).

Plezier, plezier, plezier!
Bij de jeugd van FIT Boys en dan met name in De Bengels (JO7) en de JO8 staat bij FIT Boys PLEZIER voorop. Het plezier maken, je ontwikkelen als speler en team gaat voor het uiteindelijke resultaat. Indeling op leeftijd en talentvolle spelers spelen in het hoogste F-pupillenteam (JO9-1) of schuiven eerder door naar een volgende leeftijdscategorie. De nadruk bij de jeugd ligt ook op positief coachen en aanmoedigen. Geen geschreeuw langs de kant door leiders en ouders en kinderen ook zelf laten ontdekken wat de beste oplossing is in het veld. Daarom is FIT Boys ook zo blij met de initiatieven van de KNVB (de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond). Zij willen bij de jongste jeugd de nadruk op het plezier leggen. Kleinere velden, kleinere teams, meer balcontacten, de nadruk op plezier en ontwikkelen en niet op winnen en kampioen worden. Deze nieuwe ambitie van de KNVB past uitstekend bij FIT Boys en dat zal in het nieuwe seizoen (2017-2018) uitgerold worden bij de JO8 en JO9. Geen ranglijsten meer en dus geen kampioenschappen. De nadruk op het kind en de ontwikkeling.

Plezier! Plezier! Plezier! is bij FIT Boys door de week bij de trainingen en op zaterdagochtend te zien op Sportpark Noord-West. Ben jij/is uw/jouw zoon of dochter toe aan bewegen en sporten met vriendjes, vriendinnetjes, klasgenoten, leeftijdsgenoten? Dan is er bij FIT Boys plek voor jou en/of uw/jouw zoon/dochter!

De Bengels 4 – 6 jaar trainen op woensdag om 16:015 uur. Interesse of behoeft aan informatie? Mail naar bengels@fitboys.nl.

FIT Boys JO8 en JO9 (F-pupillen) trainen op maandag en/of woensdag op Sportpark Noord-West en spelen op zaterdagochtend de wedstrijden. Deze spelers zijn 6 – 8 jaar. Heb je interesse, mail dan naar ledenadministratie@fitboys.nl.