De FIT Boys Bengels groeien explosief

14 april 2015
de Webmaster

Aanstaande zaterdag spelen de FIT Boys Bengels (voor de derde keer) weer een wedstrijd tegen de kabouters van Beilen. De bengels kijken hier erg naar uit! De bengels en kabouters zijn om 9.30 aanwezig waarna de wedstrijd om 10.00 zal starten. We kijken weer uit naar een volgende spannende derby. Inmiddels is de bengelgroep uitgegroeid naar 13 spelers/speelsters.

En De Bengels gaan ook on tour, dit keer naar Assen. Op zaterdag 29 mei doen De Bengels mee aan het Pinokkiotoernooi van ACV.

Kinderen van 4 en 5 jaar zijn officieel nog niet speelgerechtigd om bij de KNVB wedstrijden te voetballen, maar kunnen wel bij de Bengels van Fit Boys terecht om leuke en gerichte trainingen te volgen welke passen binnen deze leeftijdscategorie. De beginnende kneepjes van het voetbalspel wordt stap voor stap bijgebracht. Niet alleen spelenderwijs leren omgaan met de bal, maar ook goed omgaan met elkaar zoals dat in een teamsport hoort. Respect voor elkaar en de tegenstander!

Dit geeft direct een leuke mogelijkheid om alvast te ervaren wat voetbal is en of je het leuk vindt. De training vindt wekelijks op zaterdagochtend om 11:00 uur plaats op Sportpark Noord-West bij FIT Boys en is geheel vrijblijvend.

Wil je meer informatie, mail dan naar: bengels@fitboys.nl

Kom gerust een keer kijken/meedoen en neem je vriendje(s) of vriendinnetje(s) maar mee!!! Ben je 6 jaar en wil je ook graag kennis maken met het voetbal, kom dan ook gerust meetrainen met de Bengels!