FIT Boys Bengels maken veel plezier

25 oktober 2014
de Webmaster

Plezier, daar is waar alles mee begint! En trainers/leiders Bert Oosterhof en Erik Weurding hebben een enthousiaste groep die heel veel lol maakt. De Bengels van FIT Boys zijn binnen de gemeente Midden-Drenthe al een begrip. Hier start menig voetbalcarrière die voor ex-Bengels al uitnodigingen van diverse profclubs (Emmen, Heerenveen en Fc Groningen) en de KNVB heeft opgeleverd. Maar alles begint met plezier in dat leuke spelletje dat voetbal is.

En na de nodige trainingen ben je dan ook toe aan een echte wedstrijd met een echte tegenstander en een echte scheidsrechter (Matthijs Boer). En zo gebeurde het dat De Bengels van FIT Boys een wedstrijd speelden tegen de kabouters van Beilen. Allemaal net begonnen met voetbal, allemaal 4 en 5 jaar. En dus een mooi gelijk opgaande strijd met een prima uitslag. Na een 0 – 2 voorsprong voor Beilen, kwamen De Bengels terug tot 2 – 2. De penalty’s werden wel gewonnen. De mooie nieuwe FIT Boys-shirts waren nog wat groot, maar het plezier was er niet minder om. Na afloop ranja en wat lekkers en allemaal trotse Papa’s en Mama’s en Opa’s, Oma’s, broertjes en zusjes. Want FIT Boys dat zijn WIJ!

Ben je ook 4-6 jaar en wil je samen met De Bengels genieten van dat leuke spelletje voetbal? Kom dan vanaf zaterdag 1 november om 11:00 uur naar Sportpark Noord-West en train mee met De Bengels. Het kost niks en is hartstikke leuk en gezellig! Heb je vragen mail dan naar bengels@fitboys.nl.