FIT Boys doet mee aan Nationale Sportweek

17 september 2018
de Webmaster

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. De Nationale Sportweek valt samen met het moment waarop veel verenigingen en clubs hun deuren opnieuw open zetten; het sportseizoen gaat weer beginnen. Daarom vieren we tijdens de Sportweek in september in heel Nederland de start van het nieuwe sportseizoen! Tijdens de week openen honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en -demonstraties.

Bij FIT Boys kun je altijd, maar deze week speciaal, gratis meetrainen om te kijken of sporten in het algemeen en voetbal in het bijzonder iets voor jou is. Neem contact op met FIT Boys om te horen wanneer jij/je kind kan meetrainen: ledenadministratie@fitboys.nl

Ook FIT Boys doet dus weer mee aan de Nationale Sportweek van zaterdag 15 t/m zaterdag 29 september 2018. NOC*NSF verbindt vanuit de olympische waarde ‘vriendschap’ een thema aan de Nationale Sportweek: “Jouw sport, jouw club!”. Onder deze campagne willen we Nederland laten zien hoe leuk voetbal is en dat er voor elke inwoner van Midden-Drenthe FIT Boys een passende club is. Daarnaast biedt het ook de kans, als je al lid of vrijwilliger bent van FIT Boys, om te laten zien hoe leuk voetbal en FIT Boys wel niet zijn. We noemen dat: Jouw sport en jouw club in de etalage zetten!

KLIK HIER voor de FIT Boys Nationale Sportweek-website.