FIT Boys Poiesz Actie groot succes

1 april 2018
de Webmaster

Vanaf maandag 26 februari tot en met zondag 4 maart was het FIT Boys week bij de Poiesz in Beilen!

En het liep storm! Ria de Vries verkocht in de FIT Boys-kantine ruim 60 pakken gevulde koeken en dat leverde zo’n 1000 extra sponsormunten op. Maar ook in de winkel met hulp van de FIT Boys-jeugd en hun begeleiders (trainers, coaches en ouders) werd er gul gegeven aan FIT Boys en stond de teller op zaterdagochtend al op 1500 extra sponsormunten.

En per 1 april is er de nieuwe tussenstand en tot nu toe hebben  we 12119 sponsormunten gescoord!

Een superactie van de Poiesz die FIT Boys na 8 april een heel mooi bedrag voor de Jeugdclubkas zal gaan opleveren! Bedankt Poiesz! En bedankt inwoners van Beilen en omstreken!

Tijdens deze actieweek kunnen klanten van de Poiesz en FIT Boys-leden 4 gevulde koeken kopen voor extra sponsormunten. Maandag en woensdagavond ligt er een bestellijst in de kantine van FIT Boys, kan er betaald worden en kunnen de gevulde koeken zaterdag in de kantine opgehaald worden. De Poiesz-winkel aan de Reigerlaan zal groen-geel versierd worden en zaterdag 3 maart zullen de FIT Boys jeugdleden van 10:00 – 15:00 uur bij/in de winkel staan om alle klanten van de Poiesz te helpen en te vragen om de sponsormunten in de FIT Boys-koker te doen. Koop en geef dus gul!

Stem vanaf 12 februari op FIT Boys voor 500 sponsormunten extra!!! STEM HIER!!!!

FIT Boys wil mensen in beweging brengen voor de 13e Poiesz Jeugd Sponsor Actie! Daarom vraagt FIT Boys iedereen: spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van FIT Boys staat dit jaar: Trainingsmateriaal voor alle jeugd!

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van FIT Boys bij de Poiesz supermarkt in Beilen helpt u al mee.

LET OP!!!!! Alleen de Poiesz-munten met de gouden rand zijn geldig! Munten van vorige jaren mogen niet gebruikt worden!

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van FIT Boys, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van FIT Boys is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Beilen. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 12 februari t/m 8 april 2018 bij Poiesz supermarkten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
cvv FIT Boys
Johan Boer
aktiviteiten@fitboys.nl
http://www.fitboys.nl