FIT Boys doet weer mee aan de Nationale Sportweek

27 juli 2019
de Webmaster

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. De Nationale Sportweek valt samen met het moment waarop veel verenigingen en clubs hun deuren opnieuw open zetten; het sportseizoen gaat weer beginnen. Daarom vieren we tijdens de Sportweek in september in heel Nederland de start van het nieuwe sportseizoen! Tijdens de week openen honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en -demonstraties.

Bij FIT Boys kun je altijd, maar deze week speciaal, gratis meetrainen om te kijken of sporten in het algemeen en voetbal in het bijzonder iets voor jou is. Neem contact op met FIT Boys om te horen wanneer jij/je kind kan meetrainen: ledenadministratie@fitboys.nl

Ook FIT Boys doet dus weer mee aan de Nationale Sportweek van vrijdag 20 t/m zondag 29 september 2018. NOC*NSF verbindt altijd een thema aan de Nationale Sportweek en dit jaar is dit: Sport doet iets met je! Dat sport je fitter maakt weten we allemaal. Maar het geeft je ook meer zelfvertrouwen. Het maakt je socialer. Sport verbroedert. Het creƫert nieuwe vriendschappen. Op het veld. Maar ook ernaast. Sport haalt het beste in mensen naar boven. Het leert je grenzen stellen. En er overheen te gaan. Door sport zit je lekkerder in je vel. Het maakt je gelukkiger.

Daarom is ‘Sport doet iets met je’ het thema van de NOC*NSF Nationale Sportweek dit jaar. Onder deze campagne willen we Nederland laten zien hoe leuk voetbal is en wat voetbal met je doet. En dat er voor elke inwoner van Midden-Drenthe FIT Boys een leuke club is. Daarnaast biedt het ook de kans, als je al lid of vrijwilliger bent van FIT Boys, om te laten zien hoe leuk voetballen bij FIT Boys wel niet is en wat dit met je doet.

Daarnaast worden er ook tal van andere initiatieven ontplooit onder andere door het Amateurconvenant van FC Groningen, het convenant waar FIT Boys ook bij is aangesloten. Zij organiseren in de Nationale Sportweek wederom de Sport Inspiratiebijeenkomst (voorheen aftrapbijeenkomst) voor verenigingsbestuurders. Het thema ‘Besturen (of overleven) in een veranderende sportwereld!’ De avond is op maandag 23 september om 19:15 uur in de Euroborg in Groningen. Opgeven kan al op de WEBSITE van FC Groningen.