FIT Boys zet eindspurt in bij Poiesz Jeugdsponsoractie

26 maart 2015
de Webmaster

Facebook-coverfoto

Ook de achtste week, net zo als de 1e zeven weken, van de FIT Boys Poiesz Jeugdsponsoractie is een groot succes tot nu toe. FIT Boys heeft inmiddels een recordaantal sponsormunten binnengesleept, en aan de kop van het klassement is het razendspannend tussen FIT Boys, Gym- en Turnvereniging FIT Beilen en voetbalvereniging Beilen. En er zit nog een bonus qua sponsormunten aan te komen, zodat nu al duidelijk is dat FIT Boys een prachtig bedrag bij kan schrijven. Hoeveel dat exact is zal bekend worden gemaakt bij de uitreiking van de cheque! FIT Boys wil alle inwoners van Beilen die (wederom) hun sponsormunten in onze koker hebben gedoneerd heel erg hartelijk BEDANKEN! TOP! De 8e tussenstand is als volgt:

Poiesztussenstandwk14

Maar we zijn er nog niet, want de actie zit in zijn laatste week. Dus blijf je sponsormunten doneren in de koker van FIT Boys!

Wil jij mooie prijzen winnen (Een iPad of waardebonnen voor de Poiesz)? Dat kan en daarmee bezorg je FIT Boys 500 extra sponsormunten. STEM DAN HIER OP FIT BOYS!

Steun cvv FIT Boys Met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Dat is winst voor ons en euro’s voordeel voor jou! Doe de Jeugd Sponsor Munten die je ontvangt bij je boodschappen in de koker van onze vereniging bij de Poiesz supermarkt aan de Reigerlaan 15 in Beilen.

Super Jeugd Sponsor Aanbieding

wk-13-maFB_IMG_1427445349692

Super veel Jeugd Sponsor Munten zijn wekelijks te sparen met de Super Jeugd Sponsor Aanbieding. Hier zijn maar liefst 10 Jeugd Sponsor Munten mee te verdienen.

Steun cvv FIT Boys supersnel met deze Super Jeugd Sponsor Aanbieding. Koop deze aanbieding en doe de Jeugd Sponsor Munten in de koker van deze vereniging bij de Poiesz supermarkt aan de Reigerlaan 15 in Beilen.