FIT Boys erkend leerbedrijf niveau 4!

14 januari 2020
de Webmaster

FIT Boys is al jaren een erkend leerbedrijf en heeft al heel wat studenten een stageplaats aangeboden die zij met goed gevolg hebben afgelegd. De samenwerking met de studenten en de scholen is uitstekend. Je erkenning als leerbedrijf ontvangen is één, maar deze behouden en zelfs uitbreiden is een heel ander verhaal. FIT Boys nodigde in mei 2018 de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) uit om FIT Boys als leerbedrijf nogmaals eens goed door te lichten. En wat bleek, FIT Boys heeft de hoogste erkenning als leerbedrijf gekregen namelijk niveau 4. Dat is heel uitzonderlijk en komt bij sportverenigingen niet zo vaak voor.

In de gesprekken met stagebegeleiders Arend van der Giezen en Aljon Stahlmecke bleek dat de stagiaires niet alleen bekwaam worden gemaakt binnen hun vakgebied, maar dat dit ook op een zeer didactisch verantwoorde wijze plaatsvindt. Dat laatste is uitzonderlijk want daarvoor moet de stagebegeleider wel over de juiste vaardigheden beschikken. En dat kunnen de stagebegeleiders binnen FIT Boys en dat maakt Christelijke Voetbal Vereniging FIT Boys tot een uitstekend leerbedrijf en stageplaats. De beide heren maar ook het Bestuur van FIT Boys zijn nog steeds enorm trots op deze erkenning als erkend leerbedrijf niveau 4 en het gevelbordje prijkt sinds mei 2018 boven de ingang van de FIT Boys-kantine op Sportpark Noord-West.

Heb je interesse in een stageplaats bij FIT Boys, neem dan contact op met de secretaris: secretaris@fitboys.nl. Wil je meer weten over de SBB, kijk dan op https://www.s-bb.nl/. Ben je op zoek naar een stageplaats bij een erkend leerbedrijf, kijk dan op https://www.stagemarkt.nl/Zoeken. Wist je dat heel veel van de sponsoren van FIT Boys ook erkend leerbedrijf zijn? Onder andere Auto Beilen, Autoschade Bazuin, Autobedrijf Doornbos en De Rooie Kater.