FIT Boys Europacup- & Mixtoernooi supergezellig

23 december 2015
de Webmaster

Autofirstlogo
Het jaarlijks terugkerende FIT Boys Europacuptoernooi begon vanmorgen in alle vroegte. Ook sponsor Autofirst Doornbos was er al op tijd om zijn reclameauto goed zichtbaar te plaatsen. Om 08:30 uur gingen de E1-, E2- en D-pupillen van start met aansprekende namen uit de Europacup in het deelnemersveld: Fc Barcelona, Wolfsburg, PSV, Juventus, Real Madrid, Man. United, Arsenal en Bayern Munchen. Alle deelnemers en leiders speelden voor de winst, maar uiteindelijk kan er maar één de winnaar zijn en dat is, zoal zo vaak, Barcelona olv Gerad Haandrikman. Het team werd getrakteerd op een heerlijke taart.

Rond 11:00 uur was het de beurt aan de E3-, E4- en F-pupillen. Hier was er sprake van een Eredivisiestrijd tussen: Ajax, Fc Groningen, Vitesse, PSV, Fc Twente, Feyenoord, AZ en Heerenveen. Fc Twente onder leiding van Ylona Nap ging er met de slagroomtaart vandoor.

Rond 14:30 uur traden de C- en B-junioren aan inclusief de meiden van ST Beilen/FIT Boys MB1, MC1 en MC2. Hier was er sprake van een heus EK met deelnemende teams: Portugal, Engeland, Italië, Wales, Spanje, IJsland, Frankrijk en Duitsland. Uiteindelijk speelden Portugal en IJsland de finale en die won IJsland op pennels.

Om 18:00 uur was het de beurt aan de A-junioren en senioren, inclusief veld, heren, dames, 7×7, zaal en ST Beilen/FIT Boys VR1, VR2 en VR3. 8 teams speelden in 2 poules om de welkbekende eer en eeuwige roem. Toen de finale gespeeld was, stroomde de kantine van de Drenthehal goed vol en was het de beurt aan spreekstalmeester Martin Datema geassisteerd door Johan Boer om de verloting en de veiling aan elkaar te praten. Sponsor Jordy Doornbos van Autofirst Doornbos werd bedankt voor zijn sponsoring en hij stelde een aantal Apk-keuringen ter beschikking voor de verloting. De opbrengst van de verloting ging volledig naar de jeugdkas van FIT Boys. En zo bleef het tot in de late uurtje heel erg gezellig en kan FIT Boys tevreden terugkijken op een geweldige familiedag. Naast alle spelers en begeleiders waren er veel familieleden aanwezig en zat de tribune gedurende de dag goed vol. Goed te zien dat FIT Boys keer op keer weer waar maakt waar het voor staat: een vereniging zijn voor iedereen.

En nu de kerstdagen in en op naar het Protos Weering toernooi op maandag 28 december 18:00 uur in de Drenthehal.