FIT Boys FaceSwap Quiz, uitslag dag 4

23 april 2020
de Webmaster

De uitslag van dag 4 is bekend!
Wederom weer een lastige opgave, want er waren weer geen inzenders die alle 6 antwoorden goed hadden. En er zat een klein addertje onder het gras. Bij foto 3 was er geswapt met een foto van een FIT Boys-man en een Oranje Vrouwen-dame.

Er kwamen diverse antwoorden binnen, o.a. voor foto 1: Peter Doorenbos & Wim Kieft of Hans Kraay Jr. Voor foto 2: Rick Molema of Jeroen Loovers & Zlatan. En voor foto 3: Mark Seubring & Jackie Groenen of Daniëlle van de Donk. In alle reacties zat wel iets goeds. De goede antwoorden:

  • Foto 1: Peter Doornbos & Hans Kraay Jr.
  • Foto 2: Jeroen Loovers & Hugo Hovenkamp
  • Foto 3: Mark Seubring & Daniëlle van de Donk

En dan gaat het om de snelste inzender die de meeste antwoorden goed had. En de winnaar is: Harald Woltinge! Gefeliciteerd. Zodra de omstandigheden het weer toelaten zullen we de dagprijs uitreiken.

Slaat de verveling al toe? Ben jij wel van de quizen en breinbrekers? Dan ben je de komende periode bij FIT Boys aan het juiste adres. We gaan 2 keer per week FaceSwappen, op donderdag om 20:00 uur en op maandag om 08:00 uur! Zo heb je ruim de tijd om de foto’s te bekijken, de goede antwoorden te bedenken deze te mailen naar webmaster@fitboys.nl. We gaan in principe door tot 28 april. Dus de laatste quiz is op donderdag 23 april en eindigt op maandag 27 april om 08:00 uur. De eerste quiz is vanavond om 20:00 uur!

In een foto van een bekende voetballer/-ster hebben we het gezicht geswapt. En dat gezicht is van een (oud)voetballer/-ster bij FIT Boys.  Per keer zie je 3 foto’s en zijn we dus op zoek naar 2 antwoorden per foto, totaal dus 6 antwoorden.

Heb je alle goede antwoorden gevonden

  • Mail je antwoorden naar webmaster@fitboys.nl.
  • Bij gelijke stand qua goede antwoorden wint diegene die de antwoorden het eerst heeft gemaild.
  • De quiz van donderdag 20:00 uur eindigt op maandag om 08:00 uur.
  • De quiz van maandag 08:00 uur eindigt op donderdag om 20:00 uur.
  • Per dagquiz is er een dagwinnaar en we kiezen een overall winnaar.

En dan de prijzen

Voor alle dagwinnaars is een prijs te winnen en voor de overal winnaar na 5 rondes ligt er een mooie prijs klaar. Dus doe mee aan alle quizzen (5 totaal) en maak kans op de hoofdprijs!