FIT Boys Familiedag 6 juni, teamindeling

5 juni 2015
de Webmaster

Hallo leden,

_____________________________________________________________

OPROEP

Allereerst een OPROEP! Zijn er nog vrijwilligers die willen helpen bij de FIT Boys familiedag? Wij zoeken nog mensen die bij de zeskamp willen helpen? Geef je op bij Annelotte Hilhorst: annelottehilhorst@hotmail.com.

_____________________________________________________________

Zoals elk jaar komt er ook dit jaar weer een spetterende familiedag! Op deze dag hebben we allemaal leuke activiteiten met afsluitend een gezellige barbecue.

Dit jaar doen we het iets anders dan de afgelopen jaren. ’s Morgens spelen de F’jes en bengels tegen hun verklede moeders, de eerste wedstrijden beginnen om 11 uur. Tijdens de lunch kun je in de kantine terecht voor lekkere broodjes knakworst. In de middag begint de zeskamp voor de andere leden. De zeskamp bestaat dit jaar uit: een survivalbaan, touwtrekken, broeklopen, doelschieten, de skippyslang en ook is er een zeephelling!

Na de zeskamp worden er zoals elk jaar weer diverse prijzen uitgereikt en sluiten we af met een barbecue. Houd dus het clubblad in de gaten voor in de indeling. We zien jullie allemaal op 6 juni!

programmafamiliedag2015

Na de prijsuitreiking om 16:00 uur is er de BBC.

Aanvullend programma
Zoals jullie allemaal weten is er zaterdag de geweldig georganiseerde familiedag. Wat is nu een barbecue zonder toetje en we gaan zorgen voor het toetje. We gaan met zoveel mogelijk mensen de Champions League finale kijken in de kantine (aanvang 20:45 uur, eindtijd +/- 22:30 uur (zonder verlenging/strafschoppen)). Zegt het voort, en we maken er een knallende uitzending van.

De Aktiviteitencommissie.

LET OP: De spelers van de FIT Boys zaalteams die niet zijn ingedeeld, kunnen zich aanmelden en worden dan ingedeeld in een team.

Als je niet mee kan doen met de activiteiten op de familiedag of je wilt graag begeleiden/helpen. Laat dit weten door even een mailtje te sturen naar: annelottehilhorst@hotmail.com.

De indeling voor de zeskamp is als volgt:

Teamindeling_01  Teamindeling_02Teamindeling_03