FIT Boys feestmaand barst uit zijn voegen!

25 december 2016
de Webmaster

Zoals elk jaar is de aktiviteitenkalender bij FIT Boys rondom de feestdagen in december en januari overvol. Onderstaand een opsomming van alle activiteiten, groot en klein.

30 december t/m 28 januari – (Kerst)zaalvoetbal jeugd
De standaardjeugdteams van FIT Boys en ST Beilen/FIT Boys spelen in de zaal. Diverse teams doen mee aan de reguliere KNVB Jeugdzaalcompetitie en een aantal teams doen mee aan het Kerstzaalvoetbaltoernooi. KLIK HIER voor meer informatie.

7, 14, 21 en 28 januari – Champions League Jeugdzaalvoetbal Wijster
De maand januari gaan de jeugdteams van FIT Boys weer vrolijk verder met het Champions League Jeugdzaaltoernooi in Wijster.

7 januari – FIT Boys Piekschieten & Nieuwjaarsreceptie
7 januari gaan de FIT Boys-leden eerst piekschieten om 14:00 uur en na afloop is er snert voor iedereen. Om 16:00 uur start de nieuwjaarsreceptie en zullen weer de certificaten aan de jubilarissen worden uitgereikt. De vereniging met al zijn leden, relaties, sponsoren, vrijwilligers, ouders en iedereen met een groen-geel hart zal het glas heffen op een sportief, gelukkig maar bovenal gezond 2017.

7 & 14 januari – Bosman Noord – ST Beilen/FIT Boys Vrouwen Zaalvoetbaltoernooi
Op twee zaterdagavonden zal het inmiddels bekende zaalvoetbaltoernooi worden gespeeld in de Drenthe hal met deelname van ST Beilen/FIT Boys VR1 en VR2. 15 clubs strijden om de eer en de prijzen. Het is voor de zesde keer dat dit toernooi wordt gehouden. Drenthina uit Emmen zal de bokaal van vorig jaar verdedigen. Aanvang 7 januari om 18:00 uur en 14 januari om 17:00 uur met vooraf de loting om 16:15 uur.

13 januari Klaverjassen – vd Velde Boerhof Zuring koppelklaverjassen
Een avond met koppelklaverjassen. Altijd heel gezellig en leuk. De koffie staat klaar om 19:30 uur.

27 januari Klaverjassen – Gert Seubring Bloembollen Bokaal
Een reguliere klaverjasavond. Aanvang 19:30 uur.

Kortom, een overvolle twee maanden met voor elk wat wils van jong tot oud. Kom gezellig meedoen of kijken bij één van deze evenementen, want deze FIT Boys-evenementen staan garant voor veel plezier en gezelligheid.

Het bestuur van FIT Boys wenst iedereen prettig kerstdagen en een gezellige jaarwisseling.