FIT Boys feestmaanden barsten uit voegen!

19 december 2017
de Webmaster

Zoals elk jaar is de aktiviteitenkalender bij FIT Boys rondom de feestdagen in december en januari overvol. Onderstaand een opsomming van alle activiteiten, groot en klein.

December en januari – (Kerst)zaalvoetbal jeugd
De standaardjeugdteams van FIT Boys JO11 en JO13 en FIT Boys JO15 t/m JO19 spelen in de zaal. Diverse teams doen mee aan de reguliere KNVB Jeugdzaalcompetitie en een aantal teams doen mee aan het Kerstzaalvoetbaltoernooi. KLIK HIER voor de poule-indeling en de wedstrijdschema’s van de KNVB Jeugdzaalcompetitie. KLIK HIER voor het KNVB Kerstzaalvoetbaltoernooi.

December, januari en februari – Champions League Jeugdzaalvoetbal Wijster
De maanden december en januari gaan de jeugdteams van FIT Boys weer het Champions League Jeugdzaaltoernooi in Wijster spelen. KLIK HIER voor de poule-indeling en de wedstrijdschema’s.

 

22 december – Klaverjassen – Seubring Bloembollen Bokaal
Een avond met klaverjassen. Altijd heel gezellig en leuk. De koffie staat klaar om 19:30 uur.

23 december – Voorronde Protos Weering Zaaltoernooi (Drenthehal)

Met deelname van cvv FIT Boys, vv Beilen, vv Hoogeveen, vv Ruinen en vv Dwingeloo. Aanvang 18:00 uur. LEES HIER meer info over Protos Weering en alle historie van FIT Boys in het PWZ.

28 december – Europacuptoernooi (Drenthehal)
Alle jeugd van FIT Boys en ST Beilen/FIT Boys spelen in gemixte teams in 3 leeftijdscategorieën een onderling toernooi tegenelkaar om de eeuwige roem en een overheerlijke slagroomtaart. De Bengels (JO7), JO8 t/m JO17 en de meiden van MO15 en MO17 zijn van harte uitgenodigd. Aanvang 08:30 uur tot een uur of 17:00 uur. LEES HIER alles over dit toernooi en de teamindeling.

28 december – Mixtoernooi (Drenthehal)
Voor de FIT Boys en ST Beilen/FIT Boys seniorenteams is er tussen 18:00 en 22:00 uur een Mixzaaltoernooi. De FIT Boys veld- en zaalteams zijn uitgenodigd en ook FIT Boys JO19 en de dames van ST Beilen/FIT Boys VR1, VR2 en VR3. Na afloop is er het nu al vermaarde FIT Boys Rad van Fortuin en kan er tot in de late uurtjes gezellig nagezeten worden.

5 januari – Sportroefeldag Beilen met deelname van FIT Boys (Drenthehal)
Om het nieuwe jaar sportief te beginnen organiseert Sportief Beilen de Sportroefeldag in Beilen. Op vrijdag 5 januari 2018 is het zover. Die ochtend kunnen alle kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van de basisschool kennis maken met de verschillende sporten in Beilen. Het is een sportvariant op de reguliere Roefeldag waarbij kinderen een kijkje kunnen nemen bij bedrijven in de keuken.

Ook FIT Boys doet mee en je kunt dus als deelnemer kennismaken met de voetbalsport en de vereniging FIT Boys. Deze Sportroefeldag vindt plaats in en om de Drenthehal en is van 8.30 – 12.00 uur.

5 januari – FIT Boys Kennisquiz & Nieuwjaarsreceptie (FIT Boys-kantine)
Nieuwe ronde nieuwe kansen! Dit jaar geen piekschieten, maar een gloednieuwe activiteit! Zoals hierboven reeds aangegeven is de nieuwjaarsreceptie op vrijdagavond in plaats van zaterdag. De activiteit zal bestaan uit spelletjes in teamverband en dat zal allemaal binnen gebeuren. Er zullen verschillende rondes worden gespeeld en elke ronde test de creativiteit, kennis en / of het uitbeeldingsvermogen binnen het team. Wij als activiteitencommissie hopen dan ook op een goede opkomst, zodat we met z’n alle herinneringen kunnen maken die we later weer kunnen vertellen op een verjaardag of andere bijeenkomst. Tijdens de nieuwjaarsreceptie zullen weer de certificaten aan de jubilarissen worden uitgereikt. De vereniging met al zijn leden, relaties, sponsoren, vrijwilligers, ouders en iedereen met een groen-geel hart zal het glas heffen op een sportief, gelukkig maar bovenal gezond 2018. Aanvang 17:30 uur.

12 januari – Machinefabriek vd Velde/Boerhof & Boerderijwinkel Zuring Koppelklaverjassen (FIT Boys-kantine)
Deze klaverjasavond telt niet mee voor de eindstand om de Seubring bloembollen wisselbokaal. Door de sponsors worden mooie vleespakketten als prijzen beschikbaar gesteld. Zeker dus de moeite waard om mee te doen. Aanvang, net zoals alle andere klaverjasavonden, 19:30 uur.

13 januari – Voorrondes Bosman Noord ST Beilen/FIT Boys Vrouwen Zaaltoernooi
De 7e editie van dit toernooi vind weer plaats in de Drenthehal ’s avond vanaf 17:00 uur met weer een groot deelnemersveld. Eén van de deelnemers is het MO17 meidenteam van ST Beilen/FIT Boys met enkele talentvolle zaalvoetbalsters. Kan ST Beilen/FIT Boys VR1 de titel met succes verdedigen? LEES HIER meer over dit toernooi.

20 januari – Finale Bosman Noord ST Beilen/FIT Boys Vrouwen Zaaltoernooi
De finale van de 7e editie van dit toernooi in de Drenthehal vanaf 17:00 uur. Eerst de loting, dan de wedstrijden in de 2 poules, de kruisfinales en de troost- en finale. Kan ST Beilen/FIT Boys VR1 de titel weer pakken?

Kortom, een overvolle twee maanden met voor elk wat wils van jong tot oud. Kom gezellig meedoen of kijken bij één van deze evenementen, want deze FIT Boys-evenementen staan garant voor veel plezier en gezelligheid.

Het bestuur van FIT Boys wenst iedereen prettig kerstdagen en een gezellige jaarwisseling.