FIT Boys-jeugd speelt bekerwedstrijden

22 augustus 2015

Alle FIT Boys-jeugdteams speelden zaterdag hun 1e bekerwedstrijd, met wisselende resultaten. ’s Morgens speelden FIT Boys E1 en F1 naast elkaar op veld 3. FIT Boys E1 trof Rolder Boys E1 en deze wedstrijd eindigde in 1 – 1. FIT Boys E1 was sterker, maar trof diverse malen paal en laat. E1 is een erg talentvol team en het team en de spelers kunnen alleen nog maar groeien. Op het andere veld speelde FIT Boys F1 tegen buurman Beilen F1. De teams waren aan elkaar gewaagd en gelijkwaardig. Na een 0 – 1 voorsprong voor Beilen F1 scoorde FIT Boys F1 tweemaal (2 – 1), maar nog voor de rust maakte Beilen F1 weer gelijk (2 – 2). Na de rust lette de FIT Boys-verdediging twee maal niet goed op en scoorde Beilen F1 tweemaal (4 – 2). Daarna was er weer sprake van een gelijk opgaande strijd, met kansen over en weer. Ook voor dit team geldt dat het barst van het talent en er nog heel veel rek in zit. FIT Boys E3 (zie foto) won thuis van Wijster E2 met 5 – 2.

FIT Boys D1, die vorige week in de oefenwedstrijd tegen Beilen D1 het nog zo goed deed, liet zien dat het heel goed kan voetballen. Wijster D1 werd in Wijster op een 1 – 13 verlies getrakteerd. Volgens ooggetuige Aljon Stahlmecke gingen aan een aantal doelpunten oogstrelende aanvallen vooraf. De mix van 2e jaars D-junioren met de 1e jaars D-junioren, waarvan de meesten ex-Bengels zijn, is een erg goede.

FIT Boys C1 ging op bezoek bij buurman Beilen C1 en won met 3 – 5. FIT Boys B1 verloor uit nipt van ACV B2 (5 – 4). En FIT Boys A1 won uit bij Smilde’94 A1 met 0 – 3. Het was mooi te zien dat A1-speler Jesse Drenth na deze wedstrijd aansloot bij FIT Boys 1 en zijn debuut maakte in de hoofdmacht (FIT Boys 1 – ONT 1, 2 – 3).