FIT Boys JO13-2 KAMPIOEN!

26 november 2016

Met een hele schare fans moesten de boys van FIT Boys JO13-2 vandaag aantreden tegen Oostenburg JO13-3. Met 2 punten voorsprong op de nummer 2 konden we vandaag kampioen worden. Een gelijk spel zou voldoende zijn, maar dan waren we afhankelijk van de uitslag van de nummer 2. Winnen dus was het motto, maar dat bleek in het begin van de wedstrijd nog geen vanzelfsprekendheid. Het was alsof de boys toch enige spanning voelden, want we leden veel balverlies en passes kwamen niet aan. Pas na 15 minuten werd de 0 – 1 binnengetikt. Een verlossende treffer zou je denken, maar 10 minuten later kwam Oostenburg langszij: 1 – 1. Net voor rust konden we toch nog de 1 – 2 binnen schieten, maar het ging allemaal niet gemakkelijk. Na een donderpreek in de rust van Dirk kwamen we een stuk beter uit de kleedkamer. Het was binnen een minuut al 1 – 3 en daarmee was de ban gebroken. Het duurde niet lang voordat we uitliepen tot 1 – 6 en daarmee was de buit binnen! Met niet een wedstrijd verlies, hebben we het kampioenschap binnengesleept. De boys ontvingen een medaille, patat en ranja in de kantine. Mooi gedaan Berend, Mathijs, Julian, Lars, Bing, Koen, Mustafa, Robbin, Jesse, Thijs, Rens, Jurgen en Kenan.