FIT Boys Kinderbingo zeer geslaagd

1 maart 2018
de Webmaster

Buiten is het met een gevoelstemperatuur van -12 koud. ’s Morgens en een deel van de middag is er nog geschaatst, maar vanaf 16:00 uur zitten ruim 30 kinderen bij de warme kachel in de FIT Boys-kantine op Sportpark Noord-West. De activiteitencommissie van FIT Boys heeft weer een superleuke activiteit georganiseerd, de FIT Boys Kinder Bingo. De ouders aan de bar kijken toe hoe de kids een aantal rondes bingo spelen. Er zijn leuke prijsjes te winnen en de laatste ronden gaan de grote prijzen eruit. Iedereen vermaakt zich opperbest en de ‘Bingo’s’ vallen als rijpe appelen aan een appelboom. Na afloop van de bingo is er voor alle jeugd een overheerlijk patatje met een frikandel of een kroket. Het smaakt prima en alle kids gaan moe maar voldaan naar huis.

Wederom heeft de activiteitencommissie van FIT Boys weer een zeer geslaagde activiteit op de Activiteitenkalender van FIT Boys gezet. Naast de vaste onderdelen, met na kerst het Euromix Pannatoernooi en aan het einde van het seizoen de Familiedag, organiseert de commissie ook steeds vaker losse, leuke jeugdactiviteiten. Aan het begin van het seizoen nog de Bootcamp voor alle jeugd en nu dus de Kinderbingo voor de jongste jeugd.

En houdt de activiteitenagenda in de gaten, want er staat nog een heel populaire activiteit op stapel. Wederom een binnen activiteit voor de oudere jeugd waarbij de winnaar mee mag doen aan de Finale bij een bekende voetbalclub in het Noorden van het land.

FIT Boys is zo veel meer dan voetbal alleen! FIT Boys blijft (ver)binden en boeien!