FIT Boys leukste sportvereniging van Drenthe?

4 september 2014
de Webmaster

Weten we het nog? In mei dit jaar werd cvv FIT Boys de leukste sportvereniging van Midden Drenthe. cvv FIT Boys vertegenwoordigt daarom vanaf 9 september aanstaande de gemeente Midden-Drenthe in een spannende finaleronde. Dan maakt cvv FIT Boys niet alleen kans om tot de Leukste Sportvereniging van de Provincie te worden uitgeroepen, maar staat ook de landelijke titel op het spel. Wie weet wordt cvv FIT Boys straks de Leukste Sportvereniging van Nederland.

De finale

Van 9 september tot en met 30 september 2014 vindt de finale plaats. Hier worden de provinciale winnaars en de landelijke winnaar bepaald. De reeds behaalde stemmen blijven gewoon gelden en iedereen kan in de finale 1x via e-mail, 1x via Facebook én 1x via SMS een stem uitbrengen. Ook iedereen die in de 1e ronde gestemd heeft, mag in de finale opnieuw stemmen. Zowel het aantal stemmen en de gemiddelde waardering tellen voor 50% mee in de eindstand.

Spieren voor Spieren maatschappelijk partner

Maatschappelijk partner van de verkiezing is Spieren voor Spieren. De partners van de verkiezing doneren ook in de finaleronde voor elke stem waarbij toestemming wordt gegeven om nieuwsbrieven van te ontvangen € 0,05 aan Spieren voor Spieren. Dit goede doel zet zich in samenwerking met vele topsporters in om kinderen met een spierziekte te helpen.

Dus stem vanaf 9 september op cvv FIT Boys en zorg dat wij de leukste sportvereniging worden van Drenthe en misschien wel van Nederland. Want FIT Boys dat zijn jij en ik. FIT Boys dat zijn WIJ!

www.leukstesportvereniging.nl/stemmen