FIT Boys moet meerdere erkennen in SJS

22 augustus 2021

Vrijdagavond ontving de Auto Beilen-/DS Reclame-/Autohopper-equipe van trainer/coach Otto Halmingh SJS op Sportpark Noord-West. SJS roemde het prachtige ruime sportpark en de perfecte grasmat van het hoofdveld. Complimenten dus voor alle vrijwilligers van ST Sportpark Noord-West! Op een prachtig biljartlaken liet SJS zien bij de top van de 4e klasse te horen. Zij gaan hoge ogen gooien, dat kan niet anders. De selectie bevat een gezonde mix van ervaring en jong talent en de ploeg speelt een prima spelletje. FIT Boys daar en tegen is nog zoekende met een heel jonge selectie. De tactiek en hoe de ploeg moet staan bij balverlies en balbezit moet nog fijn geslepen worden. Daar heeft Otto Halmingh nog tot 25 september voor, dan start de competitie uit tegen DVC Dedemsvaart (17:00 uur!).

In de eerste helft kwam SJS, met goed combinatiespel en onoplettendheid achterin bij FIT Boys, makkelijk op 2 – 0 (15e en 20e minuut). In de eerste fase van de 1e helft speelde FIT Boys in balbezit slordig en leed dus (te) veel balverlies. In de loop van de 1e helft stond het aan FIT Boys kant beter en kwam de ploeg ook aan voetballen toe. Het kreeg 2 opgelegde kansen, maar in de afwerking ontbrak het aan scherpte. De eerlijkheid gebied te zeggen dat SJS ook nog voldoende mogelijkheden kreeg, maar daar niet zuinig mee omsprong. Zo werd er gerust met 0 – 2 in een door scheidsrechter Rene Broekman prima geleidde wedstrijd.

Opstelling 1e helft: Robert Haandrikman, Arjan Keijzer, Gerald Haandrikman, Julian Boom, Thijs Oosting. Lars de Boer, Jako van Faassen, Matthijs Bonnen, Corne van der Berg. Lars Hilberts en Ivo van Ewijk.

In de tweede helft begon SJS niet sterk en pakte FIT Boys het initiatief en creëerde een licht veldoverwicht en wat kansen. Naarmate de 2e helft vorderde werd de strijd meer gelijkwaardig en golfde het spel op en neer SJS kreeg voldoende kansen om de voorsprong uit te bouwen, maar ook FIT Boys kreeg een aantal goede mogelijkheden. Eénmaal gingen de 3 aanvallers Stefan Eefting, Daniël vd West en Lars Hilberts af op 2 verdedigers, maar speelden dit net niet goed uit. En éénmaal kwam Stefan oog in oog met de SJS-keeper, chipte de bal ook langs de keeper maar deze verdween langs de verkeerde kant van de paal. Zo werd er ruststand ook de eindstand en met het getoonde spel kunnen beide trainers wel verder. Na afloop praatte Otto Halmingh even bij met zijn oude ploeg. Voordat hij bij FIT Boys trainer werd, was hij trainer bij SJS. SJS, succes in de competitie en wie weet komen we elkaar volgend seizoen in de 3e klasse tegen.

Opstelling 2e helft: Niels van der West, Jako van Faassen, Corne van der Berg, Julian Boom, Thijs Oosting. Jelmer van Dijk, Matthijs Bonnen, Mike Jonink, Stefan Eefting, Daniël van der West en Lars Hilberts.

Zaterdag 28 augustus om 19:30 uur speelt FIT Boys zijn 3e oefenwedstrijd uit tegen buurman vv Beilen. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Gerald van Driel.