FIT Boys neemt afscheid van Alex Padding

24 december 2017
de Webmaster

De trainers carrousel draait al op volle toeren en ook binnen FIT Boys wordt al vooruit gekeken naar volgend seizoen. Nadat vorig jaar rond deze tijd het 1 jarige contract van 1e selectietrainer Alex Padding met 1 seizoen verlengt werd, stelde de Technische Commissie (TC) van FIT Boys zich nu weer de vraag: “Verlengen of afscheid nemen?” Deze week vond er een gesprek plaats met Alex Padding. Na een goed gesprek werd Alex meegedeeld dat het contract niet nog een jaar verlengd zal worden. Aan het einde van het seizoen zal er afscheid genomen worden.

Alex kan op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging en FIT Boys zal zo spoedig mogelijk in overleg met de Spelersraad een profiel opstellen die de basis zal vormen voor een vacature. Maar er werd door de TC met Alex en ook met de selectie wel één afspraak gemaakt: “We nemen afscheid van Alex als 3e klasser!” Alex en de 1e selectie gaven hier hun volledige toezegging om in de 2e seizoenhelft FIT Boys veilig te spelen. De ploeg en de trainer zullen hier maximaal voor gaan.

Rest ons Alex Padding succes te wensen met het zoeken van een nieuwe club. Voor geïnteresseerde trainers die de uitdaging willen aangaan om met een leergierige selectie met gevarieerde leeftijd aan de slag te gaan: Houd deze website en de voetbal vacaturesites in de gaten.

Technische Commissie FIT Boys.