FIT Boys Nieuwjaarsreceptie gezellig druk

7 januari 2017
de Webmaster

De middag begon in de sneeuw met het Piekschieten. Wellicht door het weer was de opkomst gering, zo’n 30 personen streden om de eer en de eeuwige roem. Na afloop zocht iedereen de warme kantine op voor een heerlijke kop snert en roggebrood met spek klaargemaakt door chefkok Martin Datema en Johan Boer. Er werd gezellig een hapje en een drankje gedronken terwijl de kantine goed vol stroomde met FIT Boys-leden, relaties, ouders, vrijwilligers en sponsoren. Rond de klok van 4 uur begon voorzitter Ed Sikkema aan zijn nieuwjaarspeech, die begon met het uitreiken van de certificaten aan de jubilarissen van de club (25 – 50 jaar lid). Johan Koster, Steven Greveling, Peter en Bert Doornbos, Sander Stegehuis, Alexander de Jonge, Carl Nortier, Abel Schuringa, Hans Leegstra, Jan Götz, Piet Nederhoed en Ab Hofman ontvingen een mooie door Fokko Polman gemaakt certificaat. Gefeliciteerd!

Daarna was het de beurt aan 1e elftaltrainer Alex Padding om een handtekening te zetten onder een nieuw contract dat hem weer voor een jaar verbind aan de club. Bestuur, Technische Commissie, 1e selectie en de club zien uit naar een vruchtbare samenwerking.

Vervolgens stipte Ed Sikkema tal van zaken aan binnen de club zoals het nieuwe tenue van de ST Beilen/FIT Boys dames en meiden, het te kort aan vrijwilligers en de veldenproblematiek. De komende maand zullen de leden en ouders in een Algemene Bijzondere Ledenvergadering een keuze moeten maken tussen zelfbeheer van het sportpark of het teruggeven aan de gemeente en de keuze tussen alleen natuurgras of natuur- en kunstgras. Daarna proostte Ed samen met alle aanwezigen op een gelukkig, gezond en sportief 2017.

De receptie was tussen 18:00 en 18:30 uur afgelopen zodat iedereen zich kon verplaatsen naar de Drenthehal voor het Bosman Noord – ST Beilen/FIT Boys Vrouwen Zaaltoernooi.