FIT Boys nieuwjaarsreceptie gezellig en waardevol

7 januari 2023
de Webmaster

Vanaf 15:00 uur stroomde de FIT Boys-kantine goed vol met heel veel FIT Boys-leden. De activiteitencommissie had een hele leuke activiteit op het programma staan, de “Ik hou van Holland”-quiz. In 10 teams werd gestreden om de eer en de eeuwige roem. Woorden spellen, een top 10, de belronde. Er werd volop gestreden en uiteindelijk werd het team bestaande uit ST Beilen/FIT Boys-dames kampioen. Gefeliciteerd! Bedankt Activiteitencommissie! Het was een super gezellige activiteit!

Daarna nam voorzitter Johan Boer het woord voor zijn nieuwjaars speech en de rode draad in zijn toespraak was de vrijwilliger en de aankomende fusie met de buurman. De vrijwilligers zijn de kurk waar FIT Boys op drijft en zonder deze o zo belangrijke leden kan FIT Boys niet bestaan. FIT Boys is ook een vereniging met leden en niet met klanten. En de fusiecommissie in bijna benoemd en gaat de komende maanden werken aan een gezamenlijke vereniging. Dus zou dit maar zo de laatste nieuwjaarsreceptie kunnen zijn van FIT Boys. Daarom was het volgende onderdeel van deze nieuwjaars receptie des te belangrijker, het in het zonnetje zetten van de jubilarissen.

30 jaar lid zijn: Tim Seubring, Henk Huising, Robbert Dijkema, Jeroen Boelen, Ronald van Waardhuizen en Maurits Beuling.

35 jaar lid zijn: Marc Smit, Mark Seubring, Tristan Haurissa, Micha vd Dobbelsteen en Dylyp Dijkema.

40 jaar lid zijn: Erik vd Voort, Rick Molema en Harold Woltinge.

50 jaar lid is: Albert Gerding

55 jaar lid is: Jan Koster

60 jaar lid is: Albert Seubring

65 jaar lid zijn: Arie Paping en Harm Meijering.

Alle jubilarissen van harte gefeliciteerd! Wat een prestatie!

Onder het genot van de snert van Martin Datema en een natje van der barmannen en -vrouwen (petje op voor alle vrijwilligers deze avond!) werd het nog een hele gezellige middag en avond. Voor iedereen een heel gezond, liefdevol en sportief 2023!