FIT Boys opent jaar spetterend!

6 januari 2024
de Webmaster

De kalkoen zat nog maar net achter de kiezen, het vuurwerk was in grote aantallen (euro’s) die lucht in gegaan en voor FIT Boys was het al weer tijd voor de 1e activiteit van het nieuwe jaar 2024. De activiteitencommissie organiseerde een grote Bingo met dikke priezen! Naast ronde prijzen gingen er 3 grote prijzen uit en de spanning was om te snijden in de zaal. De bingoformulieren vonden gretig aftrek, er werd flink afgevinkt en uiteindelijk waren er diverse ronde prijswinnaars en 3 grote prijzen winnaars. Televisie, stoelen, bierpakketten, borrelhapjes. Het kon niet op en anderhalf uur zweten en afvinken waren alle prijzen verdeeld. Een superevenement om het jaar mee te beginnen.

Rond de klok van 5 uur nam voorzitter Annemieke Westra het woord en blikte terug op 2023 en vooruit op 2024. Wat wel duidelijk werd is dat in de korte periode dat Annemieke nu het voorzitterschap bekleed er met enkele spelers op het sportpark duidelijke afspraken zijn gemaakt. De tijd van ‘ik wist het niet’ en ‘o, maar ik had wat anders te doen’ zijn voorbij voor de medespelers op het sportpark. Dat zal in de toekomst financiële consequenties hebben. Daarna ging de zaal over op iets veel belangrijkers. De sponsors, de groep sponsors binnen FIT Boys waar de club niet zonder kan. Diverse nieuwe en bestaande sponsors werden naar voren gehaald door materiaalman Erwin Zomer om hun contract te ondertekenen en een mooi ingelijst shirt in ontvangst te nemen. Petje op voor deze topsponsors!

Als laatste waren de jubilarissen aan de beurt. Als je bij FIT Boys 25, 30, 35 of langer (om de 5 jaar) lid bent, dan wordt je met een mooie oorkonde in het zonnetje gezet. Omdat de club deze leden zeer waardeert. Een FIT Boys-lid kenmerkt zich over het algemeen ook door een lange staat van dienst, honkvastheid. Na alle plichtplegingen was het tijd voor de overheerlijke snert van chefkoks Martin Datema en Arjan Scheper. Het bleef nog tot in de late uurtjes gezellig in de FIT Boys-kantine op sportpark Noord-West.

Een knallende opening van een heel mooi voetbaljaar bij FIT Boys met naast voetbal heel veel activiteiten (medio februari het FIT Boys darttoernooi!). FIT Boys is zo veel meer dan alleen voetbal en FIT Boys is steeds meer dé voetbal- en gezelligheidsvereniging voor Beilen en Midden-Drenthe.