UPDATE: FIT Boys oud ijzer actie brengt € 1.000 op!

24 november 2019
de Webmaster

UPDATE: de opbrengst van de FIT Boys Oude IJzer Actie is bekend. Het heeft maar liefst € 1.000 opgebracht! Een geweldig succes dus. En weer kan FIT Boys een prima actie toevoegen aan de lijst van acties die de FIT Boys-kas veel geld opleveren. Bedankt toppers van deze actie!

Zaterdagochtend vroeg stonden de twee containers van Meijering Recycling leeg te wachten op de parkeerplaats van Sportpark Noord-West. Naast de beide containers werd er ook nog oud ijzer aan de deur opgehaald en direct afgeleverd bij Meijering Recycling. En het ging goed los en het liep de hele ochtend goed door. Een prima initiatief van een aantal leden van FIT Boys om zo de kas te spekken, de contributie laag te houden en de prijzen in de kantine acceptabel te houden. De oud ijzer brengers werden ontvangen met koffie en koek en gezamenlijk werd het ijzer in de containers gedeponeerd.

Aan het begin van de middag waren de containers vol en had het ophalen aan de deur ook al 2020 kg opgeleverd. Wat de exacte opbrengst van deze geweldige actie is geworden, was bij het ter perse gaan van dit bericht nog niet bekend.