FIT Boys Pubquiz mooie afsluiting trainingsseizoen

18 december 2019
de Webmaster

Woensdagavond rond de klok van 20:00 uur stroomde de FIT Boys-kantine mooi vol. Er werd nog door een enkeling getraind, de meesten probeerden een mooie plek in de kantine te bemachtigen. Zo rond half negen nam quizmaster Johan Koster het woord en hete iedereen van harte welkom en legde de regels van de FIT Boys Pubquiz uit. Maurits Beuling noteerde alle teamnamen en bij welke ronde welk team de joker ging inzetten. Er waren 4 rondes: artiesten, voetbal, algemeen en sport. Per ronde kon de rondewinnaar consumptiebonnen winnen en voor de top 3 waren er mooie prijzen.

De 7 teams moesten hun hersenen goed kraken, want de vragen waren niet makkelijk. Quizmaster Johan praatte alles vlot aan elkaar en Maurits noteerde de punten per ronde. Er werd ook aan de inwendige mens gedacht met een hapje en een drankje. Grote dank gaat uit naar barmedewerkers Wim Visser en Ria de Vries die voor de drankjes zorgden en naar keukenmedewerkers Colinda van Dijk en Marjan van der West die voor de hapjes zorgden. Bedankt!

Na 4 rondes was het spel gespeeld en konden de punten worden opgeteld. Team ‘Altied laatste’ deed zijn naam eer aan en werd laatste (43 punten). ‘2 OK’ en ‘Blikjes + 2’ werden gedeeld 5e (46 punten). Alzheimer werd 3e met 47 punten. De top 3 bestond uit ‘The Boomers’ (3e met 50,5 punt), ‘Parkinson’ (2e met 53 punten) en nummer 1 werd ‘Vis a Vis’ met 55 punten. Zij wonnen de hoofdprijs en organiseren volgend jaar deze quiz op de laatste trainingsavond van het jaar.

Nog 8 activiteiten in 2019 en dan zit het FIT Boys Voetbaljaar er echt op:

  • 21 december, vanaf 09:00 uur: FIT Boys Tulbandenactie
  • 21 december, vanaf 09:00 uur: Kerstattentie-actie Bestuur FIT Boys
  • 21 december, vanaf 09:00 uur: Champions League Zaalvoetbal jeugd FIT Boys in Wijster
  • 23 december, 19:15 uur: PrĂ© Protos Toernooi FIT Boy 1 in Zuidwolde (tegenstanders: ZZVV 1 & 2, sc Lutten en De Weide)
  • 27 december, vanaf 08:30 uur: Europacuptoernooi voor alle jeugd van FIT Boys en ST Beilen/FIT Boys
  • 27 december, vanaf 18:00 uur: Mixtoernooi JO19 en alle senioren en aansluitend rad van fortuin
  • 28 december, vanaf 09:00 uur: Champions League Zaalvoetbal jeugd FIT Boys in Wijster
  • 28 december, 18:00 uur: Voorronde Protos Weering FIT Boys 1 in Drenthehal (tegenstanders: vv Beilen, Gomos, Gasselternijveen en Muntendam)