FIT Boys sluit seizoen in stijl af

3 juni 2017
de Webmaster

(Foto’s: Ria de Vries, Leroy de Bruijn en Maurits Beuling)

De dag kwam wat weifelend op gang qua weer, maar niet qua gezelligheid. Om 12:00 uur stroomde het terras bij de FIT Boys-kantine en het hoofdveld vol met deelnemers voor de activiteit Voetbal Golf. De organisatie had 16 holes uitgezet op veld 1, 3 en de overhoek. In groepjes van 4 – 6 deelnemers gingen zo’n 100 deelnemers de holes langs. Behalve een drupje regen wat geen naam mocht hebben, werd het weer beter en beter en kwam de zon er ook nog door. Iedereen genoot zichtbaar en diverse holes leverden hilarische momenten op.

Ondertussen verzamelden de Legends van FIT Boys 4 en FIT Boys 7×7 45+ zich in de kantine ter voorbereiding op de afscheidswedstrijd van diverse spelers en leiders van het 4e. Op veld 5 werd er twee keer 20 minuten gespeeld in 2 gemixte teams (4e en 45+ door elkaar). Zie voor een verslag en foto’s het bericht elders op deze site.

Ondertussen maakten de moeders en De Bengels en de F-jes zich klaar voor de jaarlijks terugkerende strijd ‘De moeders tegen de F-jes/Bengels’. Het ging er fanatiek aan toe en uiteindelijk wonnen de kids natuurlijk. En daarna stroomde het terras en de kantine vol met alle FIT Boys-familieleden en onder het genot van een drankje werd er genoten in de zon. Daarna nam voorzitter Ed Sikkema het woord en werden diverse afscheid nemende leiders naar voren gehaald en bedankt. Trainer van het 2e Henk Everts nam afscheid en werd bedankt voor bewezen diensten. En ook Fedde Boerhof nam afscheid na jarenlang leider van het 2e te zijn geweest. Ook leiders Kees van Hoorn, Geert Smit en Hans Wilkens namen afscheid bij het 4e. En Geert nam ook nog afscheid als scheidsrechter. Daarna was het tijd voor de verenigingsprijzen en die werden uitgereikt door Johan Boer.

De volgende prijzen werden uitgereikt:

  • Jeugdspeler van het Jaar: Bart Janssens
  • Speler van het Jaar: Peter Jan Oosting
  • Topscoorder van het Jaar: Berry van Driel
  • Verslaggever van het Jaar (Erik Jans Bokaal): Moniek Brink
  • Vrijwilliger van het Jaar: Maarten Paping
  • Blunderbokaal: Gert Pronk
  • Seubring Bloembollen Bokaal: Douwe Visser

Nieuw dit jaar was het Rad van Fortuin. Tijdens het Mixtoernooi in december had het rad zijn intrede gedaan. Dat was Rad van Fortuin 1.0. Nu had Willem een nieuw rad gemaakt, Rad van Fortuin 2.0. Een tafelmodel. Willem Siertsma, met hulp van Michel Meinsma en Daniëlle ‘Leontien’ Tol brachten de loten aan de man en met een ferme draai aan het rad werden vele prijzen verdeeld. Willem en vrienden hadden bij de sponsoren voor totaal € 500 aan prijzen opgehaald. Super bedankt sponsoren! Het ging mooi en op het deuntje van Rad van Fortuin praatte Willem de middag aan elkaar. Tijdens de BBQ volgde ook nog een tweede ronde. Het was weer super.

Vervolgens konden alle aanwezigen genieten van de BBQ en bleef het nog lang heel erg gezellig. Op zo’n mooie gezellige familiedag besef je maar weer eens waarom FIT Boys Dé Familievereniging wordt genoemd. Een speciaal woord van dank gaat uit naar de Familiedag-activiteitencommissie. Het was weer top geregeld! BEDANKT! En een speciaal woord van dank voor alle vrijwilligers o.a. die achter de bar en in de keuken stonden voor hun tomeloze inzet. SUPER! Het seizoen zit er bijna op. Wat nog rest in de Open Training/Toernooi 7×7 op 16 juni, De Doedag Sportpark Noord-West op 17 juni en de deelname aan de Sportweek van 26 t/m 30 juni.