FIT Boys & ST Beilen/FIT Boys winnen Sportweek

18 juni 2016
de Webmaster

(Foto’s: Sportweek 2016)

Al voor het 8e jaar op rij organiseerde de Drenthehal de Sportweek Beilen. En FIT Boys deed al die jaren mee met een heren- en damesteam. Zo ook dit jaar en voor de heren kon er geput worden uit de heren senioren van FIT Boys en voor de dames uit de damesselectie van ST Beilen/FIT Boys. Dat bleek een goede mix. Er deden totaal 6 verenigingen mee, sommigen met 2 teams en sommigen met alleen een damesteam. De deelnemende verenigingen waren: HV Beilen, Smash, De Spatters, KV Vitesse, FIT en FIT Boys & ST Beilen/FIT Boys.

De heren speelden in een poule van drie tegen KV Vitesse en Gymnastiekvereniging FIT en de volgende sporten stonden op het programma van maandag tot en met vrijdag: Volleybal, handbal, klaverjassen, korfbal en zaalvoetbal. De heren deden het uitstekend en wonnen de 5 avonden vele wedstrijden en eindigden zo op de eerste plaats in de poule. De dames hadden het een stuk lastiger in een poule van 6. Met name gymnastiekvereniging FIT kwam erg goed voor de dag en de dames van ST Beilen/FIT Boys moesten genoegen nemen met de 2e plaats.

Overall werd FIT Boys wel eerste en zo mocht de beker en de wisseltrofee in ontvangst genomen worden. Gezelligste vereniging werd De Spatters. Wethouder Lohuis deed de prijsuitreiking en daarna was er voor alle sporters en aanwezigen nog een natje en een droogje verzorgt door Piet & Roos. Volgend jaar de 9e editie van de Sportweek Beilen en FIT Boys & ST Beilen/FIT Boys doen zeker weer mee!

Als laatste wil FIT Boys & ST Beilen/FIT Boys de organisatie van dit super evenement hartelijk bedanken voor de gezellige en goed georganiseerde dagen. Herma en Dylyp bedankt!