De FIT Boys & ST Beilen/FIT Boys KAMPIOENEN

8 juni 2019
de Webmaster

7 kampioenen telt FIT Boys en de ST Beilen/FIT Boys maar liefst dit seizoen. De lijst is indrukwekkend:

  • FIT Boys JO9-1 kampioen
  • FIT Boys JO11-1 kampioen en 2e in de Noordelijke Districtsbeker
  • FIT Boys JO17-1 kampioen
  • FIT Boys 4 kampioen
  • ST Beilen/FIT Boys VR3 7×7 kampioen
  • ST Beilen/FIT Boys zaal VR1 kampioen
  • ST Beilen/FIT Boys VR1 winnaar Noordelijke Districtsbeker en 2e in de competitie

De kampioenen!
FIT Boys 4 is kampioen geworden, omdat Smilde’94 3 verloor van BSVV 4 met 3 – 2. De Klussenbedrijf Turkstra & Sanders Agrarische en Technische Dienstverlening-equipe is op doelsaldo kampioen geworden.

ST Beilen/FIT Boys VR1 zag concurrent Klazienaveen VR1 van Drenthina VR2 winnen en het kampioenschap pakken. Maar de dames wonnen toch een prijs. Zij pakten door een overwinning op Oerterp VR1 na een bloedstollende penaltyreeks de Noordelijke Districtsbeker.

ST Beilen/FIT Boys VR3 7×7 werd eveneens kampioen. In een spannende laatste speelronde in Dwingeloo vrijdagavond 7 juni werd verloren van directe concurrent Dwingeloo, maar de overige 3 wedstrijden (ook tegen Pesse) werden gewonnen. En toen was het kampioenschap een feit.

ST Beilen/FIT Boys zaal VR1 won gisteravond 4 juni van SWZ Boso Sneek VR1 met 6 – 1 en is kampioen! Superknappe prestatie van dit team dat voor het eerst in de zaal speelt.

FIT Boys JO17-1 is al kampioen door het gelijkspel tegen nummer 2 ACV JO17-3.

FIT Boys JO11-1 is zonder te spelen kampioen geworden. Concurrent ACV JO11-3 verloor met 7 – 6 van Actief JO11-3 en zo pakten de boys van trainer/coach Matthijs Bonnen en leiders Martin Hoiting en Ronald Lutgers het kampioenschap! Gefeliciteerd! De ploeg werd in Zuidwolde zaterdag 2e in de bekerpoule van 4 en is 2e ploeg van het district Noord, van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Wat een topprestatie van deze ploeg.

FIT Boys JO9-1 is al kampioen en heeft dit zaterdag al gevierd!