FIT Boys – The Great History (2)

4 juli 2018
de Webmaster

In deze zomerstop duiken we in de history van FIT Boys. De club en zijn teams hebben heel wat hoogtepunten meegemaakt. Het archief puilt uit met mooie anekdotes, prachtige verslagen en schitterende foto’s uit het verleden.

Deze week deel 2 en we gaan terug naar 21 februari 2004. FIT Boys heeft door de jaren heen heel wat zaalkampioenen kunnen begroeten. Op de één of andere manier kunnen de Groen-gele teams goed uit de voeten in de zaal. Deze dag werd FIT Boys F2 kampioen en getuige de foto’s werden ze gehuldigd op het veld:

Fit Boys F2 kampioen

F2 werd zaterdag futsalkampioen in Smilde. Het team van trainer Emiel Oosting en leiders Maurits v/d Hoest en Robert Dijkema wist zaterdag 2 keer te winnen waardoor de titel werd binnengehaald. Binnenkort worden leiders en spelers van het Schepel-team gehuldigd.

Harold Kamps.

F2 KAMPIOEN! GROTE KLASSE JONGENS!

Zaterdag werden de Schepel Boys kampioen in Smilde door 2 overwinningen. Tegen Smilde ’94 werd in een goede wedstrijd gewonnen met 2-1. Het kampioenschap werd binnengehaald door Stânfries met 3-0 te verslaan. De spelers van trainer Emiel Oosting en leiders Robert Dijkema en Maurits v/d Hoest worden tijdens de 1e thuiswedstrijd gehuldigd door de jeugdcommissie.

F2 Kampioen

Zaterdag was het dan zover, de laatste twee wedstrijden, winnen betekende kampioen worden. De eerste wedstrijd tegen de nummer 2 van de ranglijst, Smilde ‘’94 F2. Het was zo snel 2-0 voor onze jongens, dat de ouders deze goals alle twee misten (warme koffie). Door een klein misverstand werd het nog 2-1 maar wel winst. De 2de wedstrijd tegen SVH F1. Deze werd ondanks het gladde zaalveld gemakkelijk gewonnenmet 3-0, dus KAMPIOEN!!!!
Karsten, David, Colin, Walter, Ruben, Alwin,Jorn, Rick en Rolf en natturlijk Maurits en Emiel; “Van Harte!!”

De trotse ouders