FIT Boys – The Great History (3)

8 juli 2018
de Webmaster

In deze zomerstop duiken we in de history van FIT Boys. De club en zijn teams hebben heel wat hoogtepunten meegemaakt. Het archief puilt uit met mooie anekdotes, prachtige verslagen en schitterende foto’s uit het verleden.

Deze week deel 3 en we gaan terug naar 22 september 2005. FIT Boys heeft al jaren de jeugdopleiding staan als een huis. Dat was in 2005 ook al zo en op die dag tekenden 14 jeugdtrainers hun contract die hen als trainers verbond aan de jeugdopleiding van FIT Boys. En sommige trainers zijn nu nog steeds jeugdtrainer en brengen anno 2018 dus een schat aan ervaring mee:

Jeugdtrainers FIT Boys tekenen jaarcontract

Het dagelijks bestuur van de cvv FIT Boys was samen met de jeugdvoorzitter aanwezig op Sportpark Noord-West om de contracten van de jeugdtrainers mede te ondertekenen. Daarna was het de beurt aan de jeugdtrainers zelf om hun handtekening te zetten onder een één jarig contract.

Het jeugdbestuur stuurt dit seizoen 12 jeugdteams de wei in, totaal zo’n 155 jongens en ook meisjes. Om voor elk jeugdteam weer een goede en enthousiaste jeugdtrainer te vinden, is altijd weer een hele tour. Toch is dit het jeugdbestuur onder aanvoering van jeugdvoorzitter Arjan Schepel weer gelukt. Donderdagavond waren al deze jeugdtrainer uitgenodigd op sportparkt Noord-West om hun éénjarige contracten te ondertekenen.

Het dagelijks bestuur was uiteraard aanwezig, want ook voorzitter Johan Koster, secretaris Eddy Weurding en penningmeester Wim Stevens moesten de contracten van hun handtekening voorzien. Met het ondertekenen van de contracten is de jeugd van de cvv FIT Boys verzekerd van professionele, zoveel mogelijk gediplomeerde en enthousiaste trainers voor het seizoen 2005-2006.

Afwezig waren Jueng Hye vd Gaast (E4), Elwin Dam (E3), Jan Willem Kerssies (C2) en Tristan Haurissa (C1). Zij zullen op een ander moment hun contract ondertekenen.

Op de groepsfoto staan: Edwin Roijinga (E1), Kevin Eising (F2), Kleis Lageveen (B1+2), Carl Drenth (F1) en Arjan Schepel (A1). En zittend: Maarten Paping (D1), Tom van Berkel (E2), Dennis Roijinga (D2), Frits Dijkstra (F2) en Edwin Brouwer (E3).