FIT Boys – The Great History (4)

11 juli 2018
de Webmaster

In deze zomerstop duiken we in de history van FIT Boys. De club en zijn teams hebben heel wat hoogtepunten meegemaakt. Het archief puilt uit met mooie anekdotes, prachtige verslagen en schitterende foto’s uit het verleden.

Deze week deel 4 en we gaan terug naar 27 mei 2006. De rij van kampioenen bij de jeugd door de jaren heen is lang. Ook in 2006 kon de Jeugdopleiding van FIT Boys diverse kampioenen begroeten, onder andere FIT Boys E1. Een verslag van dit kampioenschap:

FIT Boys E1: Kampioenen!

(foto’s: Douwe Visser)

Ze waren al kampioen en dus deed de wedstrijd van zaterdag tegen Wijster E1 er niet meer toe. De mannen van trainer/leider Edwin Roijinga en leider Sander Stegehuis wonnen vorige week van Veenhuizen/Een E1 met 2 – 1. En omdat LTC E2 thuis verloor van Wijster E1 met 5 – 6, waren de Combi Sport-boys al kampioen.

Na de wedstrijd tegen Wijster E1 werd FIT Boys E1 in het zonnetje gezet. Ze kwamen uiteraard op de kampioensfoto en ook bij de sponsor Combi Sport voor de deur werd een teamfoto gemaakt samen met Combi Sport-eigenaar Johan Götz. Daarna was er patat en ranja voor de heren in de FIT Boys-kantine op sportpark Noord-West. Na FIT Boys C1 werd E1 dus ook kampioen en dus wederom een succes voor de jeugdafdeling van de FIT Boys-familie.
Zaterdag 10 juni a.s. sluit de FIT Boys-familie het seizoen af met de Spar/Biemold FIT Boys familie dag. Tijdens het ochtendprogramma zal de wedstrijd van het seizoen gespeeld worden door de F-pupillen. Zij zullen spelen tegen hun moeders, die al in training zijn. ’s Middags is er een spellencircuit voor de gehele vereniging, van jong tot oud. Uiteraard wordt de dag afgesloten met de welbekende barbecue en zullen de diverse verenigingsprijzen worden uitgereikt. Wie zal de oogklep krijgen, welke verslaggever ontvangt de Erik Jans-bokaal, wie wordt jeugd- en seniorspeler van het jaar en welke man of vrouw zal topscoorder worden? Zaterdagmiddag rond de klok van 17:00 uur zullen we het weten.