FIT Boys – Volg je voeten!

7 september 2018
de Webmaster

‘Volg je voeten’ is een uitnodiging van FIT Boys aan elke jongen en elk meisje om te ontdekken wat voetbal allemaal kan brengen. Voetbal zorgt voor vriendschappen voor het leven, staat voor plezier maken met vrienden en vriendinnen, geeft je zelfvertrouwen en laat je groeien. Met de bal aan de voet op weg naar een nieuw avontuur. Volg je voeten en ga voetballen bij FIT Boys!

Ook voetballen?
Wil je jouw zoon of dochter kennis laten maken met voetbal? FIT Boys organiseert voor kinderen activiteiten om kennis te maken met voetbal. Hieronder staan verschillende activiteiten waar jouw kind bij FIT Boys aan kan deelnemen.

Proef- en open trainingen
Tijdens een proef-/opentraining bij FIT Boys maken kinderen kennis met het plezier van voetbal. De trainingen worden voor verschillende leeftijdsgroepen georganiseerd. De ideale mogelijkheid voor jouw kind om het plezier van voetbal en het spelen in een team te ervaren.

Informeer bij FIT Boys naar de mogelijkheden van meetrainen. mail naar ledenadministratie@fitboys.nl.

Schoolvoetbaltoernooi
Elk jaar organiseert FIT Boys het schoolvoetbaltoernooi Beilen en omstreken voor leerlingen van groep 5 tot en met groep 8 van alle basisscholen in de Gemeente Midden-Drenthe. Een leuke en laagdrempelige manier voor jouw kind om kennis te maken met voetbal. In Beilen was het schoolvoetbal op woensdag 11 april bij FIT Boys op Sportpark Noord-West. Heeft je zoon of dochter meegedaan en vind hij/zij voetbal heel erg leuk, dan kan hij/zij altijd gratis meetrainen (zie hierboven) of kan hij/zij zich ook direct aanmelden. Mail naar ledenadministratie@fitboys.nl.

Tot ziens bij één van de proef-/opentrainingen op maandag en woensdag bij FIT Boys!